Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lenyírassam a már viszonylag...

Lenyírassam a már viszonylag hosszú hajam egy rövid classic buzz cut-ra fiúként?

Figyelt kérdés

Eléggé elgondolkodtam rajta mostanában, hogy milyen lenne vagy 3-4 évnyi hosszabb haj (felül hosszabb, oldalra fésült, "lazább, divatosabb, hosszabb" fiúhajból indultam, aztán megnövesztettem man bunra, aztán oldalt is kinövesztettem és most mindenhol kb. vállig ér most már egy jó 2,5 éve, de ennél már tényleg nem akarom hosszabbra) után egy igazán rövidre gépelt 3 vagy 5 millis buzz cut. Az igazi buzzcuton (burr buzz cut vagy induction buzz cut, nem tudom, hogy az amcsiknál az #1-#1,5 guard melyik kategóriába tartozik) gondolkodom most eléggé, nem crew cuton vagy hasonlón, mert épp az tetszik benne, hogy ennyire egyszerű és nagyon pici, de mégis nagyon jól néz ki mindig, pedig nem igényel semmi formázást, szárítást stb. Ha kiugrom az ágyból, akkor is ugyanolyan, mint bármikor máskor: elegáns és sportos egyszerre, bárhol mutatkozhatok vele a sportversenytől az öltönyös helyekig. Ha úszom, akkor is ugyanolyan marad, mintha nem is lenne vizes és elég egyszer megtörölni, nem kell szenvedni a szárítóval, samponból is elég nagyon kevés. Viszont a kontúrokat megcsináltatnám szépre borotvával, mert az nagyon jó kis stílust hozzá tud adni. Meg amiatt is tetszik, mert van neki egy erősen férfias kisugárzása, katonás is, de elvileg a lányok szeretik a katonás srácokat, szóval az még jó is. :DDD Meg tök jó érzés az is, hogy ilyen tüsis, egy méretű mindenhol és hogy még a szellőt is éreztem a fejemen. XD De elsősorban azért, mert nekem tökre tetszik, tényleg egy fiatalemberhez illő, férfias viselet.

De eléggé tartok attól, hogy hogy reagálnának arra, hogy a kb. 30 cm-es gyapjú csak úgy, egyik napról a másikra eltűnt. XD Meg még nincs is annyira meleg, bár elvileg most jön a jó kis meleg, 15 fokok lesznek. De elsősorban attól tartok, hogy a velem valamiért rivalizálni akaró emberkék (van egypár toxikus osztálytársam vagy családtagom) milyen beszólásokat mondana. Meg attól is tartok, hogy mindenki meglepődne, kérdezgetné, hogy miért, meg új frizura stb.... Barátok, család, tanárok stb. vagy azt hinnék, hogy felvágtam rossz fiúnak (bár a jó fiúknak, pl. egy csomó rendőrnek is ilyen XD). Azt sem tudom, hogy a lányok mit gondolnának, ami eléggé egy fontos szempont, hisz épp barátnőt keresek és ismerkedem több lánnyal is, akivel alakulhat valami, ha meg nem, akkor meg barátok leszünk...

Egyszer amúgy már volt ilyen hajam, de akkor karantén volt. Mutattam néhány közelebbi lány ismerősnek képet arról, hogy milyen voltam úgy, sokan azt mondták, hogy az alakomhoz, az arcomhoz, meg a szemeimhez nagyon illik, helyes voltam. De az mégiscsak egy kép volt..

Mit javasoltok? Menjek el a fodrászhoz, nyíratkozzak meg és ne foglalkozzak semmivel (könnyű azt mondani)? XD Vagy inkább várjak még, esetleg nyárig? Vagy úgyis most jön a meleg? Vagy ne inkább maradjak a hosszú hajnál? Lányok véleményét is várom!

tegnap 20:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és elsősorban lányok, de bárki! Ha gondoljátok, akkor küldök képet.
tegnap 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Plusz kb. mindenki a vállig érő, hosszú hajjal ismert meg. A régi ismerősök közül néhányan emlékeznek még a rövidebb, de szintén hosszabb stílusra. Amikor buzzcutom volt, akkor karantén volt.
tegnap 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
tegnap 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:

#3.

Nem az én kérdésem, de megmondom őszintén megvallva: az itt lévő hasonló kérdések is inspirálták az ötletem, amellett, hogy három barátomnak ilyen haja lett.

tegnap 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!