Mit teszel, ha elrontja a fodrász a hajadat?
Magamba nézek, hogy világosan elmondtam-e, hogy mit szeretnék. Ha amit elmondtam, úgy is lehetett érteni, amilyen a látható végeredmény, akkor úgy veszem, hogy az én hibám.
Ha a fodrász konkrétan elrontaná hajam, pl. belevágna, leégetné hajam, stb., azt szóvá tenném, és megbeszélném vele, mi legyen. Pl világosította úgy a hajam egy fodrász, hogy vörös lett, pedig kimondottam azt kértem, ne legyen vörös. Aznap már nem csináltunk vele semmit, de szóvá tettem és ő is látta, hogy nem frankó. A javításhoz felkelt "miattam" extrém korán később ugyanazon a héten, és anyagárban megcsinálta. Nekem ez korrekt volt. (A fodrász egyébként pályakezdő volt, de volt a szalonban mesterfodrász is, kérdezhetett volna tőle még a rontás előtt, hogy hogyan csinálja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!