Ha a fodrasz elrontja a hajam, azert kell fizetni?
Figyelt kérdés
Hogyha a fodrasz nem olyan hajat csinal, amilyet en kertem (balayage pl.) azert kell fizetni? Mit kell mondani ott helyben?2020. jan. 29. 20:18
1/25 anonim válasza:
Megmondod, hogy te nem ezt kérted és ezért nem vagy hajlandó fizetni. Más kérdés, hogy ha nem fizetsz akkor rendőrt hívhatnak és nem tudod bizonyítani semmivel, hogy mit kértél eredetileg.
2/25 A kérdező kommentje:
Ha pl screenshotokat mutatok, ahol igazolom milyet kertem?
2020. jan. 29. 20:24
3/25 anonim válasza:
Az nem bizonyít semmit, az nem bizonyítja, hogy a fordász látta is
4/25 anonim válasza:
Cukrászdában amikor nem ízlik a süti, ott se fizetnél, ugye?
5/25 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy nem fog rendőrt hívni. Nem kaptad meg az általad igényelt szolgáltatást. Természetesen a cukrászdában sem kell kifizetni az ehetetlen süteményt.
6/25 anonim válasza:
Beperelheted, ha elrontja a hajad.
7/25 anonim válasza:
Áh igen!
Tehát ha nem akarsz fizetni, csak annyit kell mondanod nem tetszik / nem ízlik és pá.
Majd addig kínálgatnak, vágják a hajadat, amíg méltóztatsz elfogadni.
Ha nem tetszik nem jössz vissza, de amit már megkaptál, azt KI KELL FIZETNED.
Szerintem sürgősen nézzetek szét a való világban.
9/25 anonim válasza:
7-es, nyilvánvaló, hogy te se gondolod, hogy emberek ezzel szórakoznának, a fizetést elkerülendő!
10/25 anonim válasza:
Ez nem így megy!
Ennyi erővel eljatszhatnám ezt mondenhol, csak hogy ne kelljen fizetnem.
Fodràsz is hibás annyiból, hogy kellene előre szólnia,h nem lesz olyan a végeredmény mint amit kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!