Normális dolog, ha valaki a férje kedvéért levágatja a haját?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy barátnőmmel, aki nagy meglepetésemre tüsire nyírt hajjal jelent meg, eddig átlagosnak mondható vállig érő haja volt. Kérdeztem, mi ez az új haj, azt mondta, a férje kérte tőle, mert ez milyen szexis. Ez belefér szerintetek egy kapcsolatba? Vajon nem volt ebben nyomásgyakorlás?jún. 26. 13:43
11/22 anonim válasza:
12/22 anonim válasza:
8as szerintem próbálj ki ennél is valami rövidebbet
13/22 anonim válasza:
Én is levágattam a hajamat a barátom kedvéért, hátközépig érőről tüsire.
Felül kb. 2 cm-es, oldalt és hátul pedig géppel fel van nyírva.
Nem kényszerített rá. Beszélgettük arról, hogy milyen haj tetszene rajtam neki, és említette, hogy tetszene, ha tüsi lenne, de nem várta el, hogy le is vágassam.
De levágattam magamtól, hogy tetszen neki. Meg én amúgy is szeretek változtatni a hajamon, és soha nem ragaszkodtam ahhoz, hogy feltétlenük hosszú legyen.
14/22 A kérdező kommentje:
Ez így nyilván oké, ha nincs benne kényszer 🙂
júl. 13. 14:54
15/22 anonim válasza:
En a masik veglet vagyok, parom nagyon nem akarta hogy levagassam a hajam, mikor meg csak terveztem. Na en csak levagattam 5 cdntisre, aztan annyira megtetszett neki hogy rabeszelt a geppel nyirt tüsire, es mar küld a fodraszhoz ket hetente hogy nyirjon meg ujra😄
16/22 anonim válasza:
Szerintem normális. Én is olyanra szoktam lenyíratni a hajamat ami a férjemnek tetszik,szerintem ez természetes, volt hogy régóta már régóta mondogatta hogy megnézne engem 1x kopaszra nyírva, nagynehezen belementem elmentünk fodrászhoz és kopaszra nyírt teljesen. Férjemnek nagyon tetszett, nekem meg csak ez a lényeg, végülis neki kell hogy tetszek, nem?
17/22 anonim válasza:
Tegnap otthon a férjem kedvéért engedtem meg neki hogy tüsire nyírjon. Szerintem is az a lényeg hogy hogy neki és nekem kell tetszenie senki másnak nem
18/22 anonim válasza:
Én palim kedvéért rövid kleopátra frizkót szoktam nyiratni, mindkettőnknek bejön, szóval miért ne?
19/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom a válaszokból, nem is olyan ritka, hogy egy nőt a férje megkopaszt. Nem tudom, mit szólnék, ha az én férjem is erre vágyna. Egy jó rövid még talán oké lenne.
szept. 26. 11:13
20/22 anonim válasza:
Ha erre vágyna, próbáld ki egyszer, jó lesz meglátod.
Nekem is eddig hosszú hajam volt még a rövidet sem tudtsm volna elképzelni most meg már időnként kopaszra nyiratom a fejemet a férjem kedvéért.
Olyankor nullásra nyírnak le is borotválják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!