Normális dolog, ha valaki a férje kedvéért levágatja a haját?
Én azért nem vágatom le, mert a párom mindig rinyál, hogy neki a hosszú haj tetszik és milyen szexi vagyok vele. De pár év és jöhet a tök rövid szerintem, mert a nyarakat nem fogom kibírni hosszúval.
Lehet, hogy a barátnődnek is tetszik a rövid haj, vagy ki szeretett volna próbálni valami extrémebb újat. Visszanő az, ha mégsem szeretné.
Én is tavaly nyáron vágattam teljesen rövidre a férjem kedvéért. Addig susogta hogy milyen jól állna, hogy megadtam magam, meg már engem is elkezdett érdekelni. Hát nem igazán jött be, azonnal el is határoztam hogy visszanövesztem. Ami sokkal körülményesebb ilyen hosszúságról mint gondoltam. Azóta ha rákezdi a férjem hogy milyen jól állt, csak ránézek csúnyán és csendben is marad. Hallgatja amúgy is eleget, hogy mennyit szívok a növesztéssel. Már egész pofás formája van (a hajamnak, nem a férjemnek) de összefogni még mindig épphogy nem tudom, ami így hogy megint itt a nyár, szívás. Ezt is mindig mondom neki, csak hogy érezze mit tett velem, most miatta izzad a nyakam.
Na mindegy, szerintem belefér. Ez csak haj, visszanő. Nyilván nem erőszakkal vágta le a pasi a párja haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!