Lányok szerintetek mennyire merész dolog egy derékig erő dús hajat, igazán rövidre vágatni ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 08:30
1/10 anonim válasza:
Nekem derékig érő dús hajam volt, és levágattam négy éve, azóta se bántam meg, és nem is növesztettem vissza soha.
A helyedben levágatnám, ha még nem áll jól akkor még gondolj arra hogy valamikor úgyis visszanő.
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan vágd le. Sokkal szebb általában egy rövidebb frizura.
4/10 anonim válasza:
Levágattam már többször is teljesen rövidre. Jó a változatosság, és úgyis visszanő.
5/10 anonim válasza:
Utolsó mit értesz azon hogy teljesen rövidre ? Volt valami fazon vagy csak egysegesre?
6/10 anonim válasza:
Én tarkopaszra borotváltattam, fenékig ért a hajam előtte. Merész döntés volt, az tény, de nagyon bejött 🙂
7/10 Metionin válasza:
Semennyire, az csak haj. Majd visszanő.
9/10 anonim válasza:
5: olyan Charlize Theron-osra. Nem tudom, mi a neve.
10/10 anonim válasza:
Semennyire, csináltam már ilyet. Majd visszanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!