Milyen merész rövid női frizurák vannak?
Figyelt kérdés
Fenékig érő világos barna hajamat szeretném lecserélni valami újra. Bármilyen jöhet színben stílusban ami nektek tetszik.
23L
2021. aug. 14. 20:04
1/17 anonim válasza:
Beirod a Googleba hogy rövid vagány női haj, képekre katt, és vagy százat találsz. Onnan lehet válogatni.
2/17 anonim válasza:
Oldalt tüsis, középen és hátul egy csíkban tarkopasz. Ennél merészebbet nehezen találhatsz!
3/17 anonim válasza:
Erről a drasztikus hajviselet-változtatásról nekem most a Sörgyári capriccio elfenekelős jelenete jutott eszembe :D
4/17 anonim válasza:
Fiús, oldalt felnyírt, tüsi vagy kopasz. Ahogy fentebb is írták, használj google képkeresőt, és keress rá a "very short female hairstyle" vagy "pixie cut" vagy "side shaved hairstyles" vagy "buzzcut" de a akár a "bald girl" vagy "headshave girl" kifejezésekre. Ha angolul írod, többet találhatsz.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi szép 4es ment is a zöld este ha otthon leszek szét nézek ezek között.
2021. aug. 15. 19:26
6/17 anonim válasza:
7/17 A kérdező kommentje:
Az utóbbi jobban tetszik.
2021. aug. 16. 08:19
8/17 anonim válasza:
A 6-os vagyok, remélem elnyerte a tetszésed és vágatsz magadnak egy hasonlót
9/17 A kérdező kommentje:
Szia igen elnyerte és tegnap voltam fodrásznál és egy ehhez hasonló kerestem annyi változással hogy fent 5mm most és alul meg nulassal kezdődik.
2021. aug. 19. 20:46
10/17 A kérdező kommentje:
Lehet most hordom így pár hétig és utána letolom teljesen nulassal géppel.
2021. aug. 19. 20:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!