Medinac vélemény? Lehet fizikai munkát végzőként szedni? Menzeszt befolyásolja?
Figyelt kérdés
Pincérként dolgozom, nem tudom az izmokra van e hatássaljún. 25. 17:47
1/2 A kérdező kommentje:
Illetve hízást okozhat?
jún. 25. 17:48
2/2 anonim válasza:
Szerintem a menzeszt és a hízást nem befolyásolja, de nekem a fiam szedi. Már a végefelé jár.
A tájékoztató szerint:
Az intenzív testedzést és fizikai aktivitást csökkenteni kell. A Medinac izom- és ízületi fájdalmat okozhat, különösen erőteljes testmozgást végző gyermekeknél és tizenéveseknél.
- nekünk ezt a doki egyáltalán nem mondta. A gyerek nem panaszkodott.
A bőrszárazságot mondta, az úgy is lett, most nyáron kicsit jobb mint télen volt. Viszont most meg könnyebben ég le.
A koleszterint hangsúlyozta még meg a hangulatingadozást, ezekkel szerintem nem volt problémánk, bár egy kamasznál ki tudja.
Amire szedi, az akne, az szépen elmúlt, sajnálom is hogy nem szedte már előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!