Mennyire befolyasoljak ezek a hajnovesztest?
Sziasztok!
Szoval tegnap vagtam le a hajam,amit elegge mrgbantam szoval vissza szeretnem noveszteni,hala istennek gyorsan no a hajam es szep fenyes.
Akik voltak hasonlo helyzetben vagy ertenek hozza akkor ezek gatolhatjak a hajnovekedest?
Eloszor is nagyon szeretem lakkozni a hajam pl ha felkontyolom mindig annyira lelakkozom hogy rendesen kopog mar,idaig ezzel soha nem volt baj,a hosszu hajamnal se.
A masik pedig a mindennapos hajvasalas,ezzel se volt baj soha,ugyan ugy nott a hajam ha vasaltam ha nem de kivancsi lennek masok velemenyere is.Mennyire befolyasolhatjak ezek a hajnovesztest?
Véleményem szerint amiket csinálsz, az egyik se tesz jót a hajnak, főleg a mindennapos hajvasalás. Havi egy centit tud nőni a haj.
Szerintem hagyd el ezeket a tevékenységeket, hagyd pihentetni és regenerálódni a hajadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!