Hajnovesztesben szeretnék tanácsot kerni?
Nagy változás azóta van,mióta nem szárítom levegőn a hajamat,hanem hajszárítóval teljesen szárazra. Azt hittem,pont,hogy jót tesz neki,ha nem használok hajszárítót. De valahol egy külföldi oldalon olvastam,hogy ha nem szárítom meg,akkor sérülékenyebb lesz. És tényleg!! Mióta szárazra szárítom,alig van töredezett hajszálam. Amúgy 3 hetente vágatok is a végéből. 3. éve növesztem. Állig érőből most lett mellig érő.
A hajam nagyon vékonyszálú,de most nagyon egészséges és szép. Pár hete lazán befonom éjszakára,hogy ne törjön alvás közben.
Nekem most hátközépig/mell alá ér a hajam.
Havonta egyszer vágatok belőle kb. fél centit, hogy ne legyen töredezett, és egészségesen étkezek. Sok hal, zöldségek, gyümölcsök, tápanyagdús, minőségi étkezés. Ez talán a legfontosabb, így hajvitamint sem kell szedni, mert az étrended fedezi a szükségletet.
Persze ha akarod, szedheted a dm-es hajvitamint vagy kovaföldkapszulát, de ezek nem helyettesítik az egészséges táplálkozást. Emellett én kb. 4 naponta mosom, sampon, balzsam, hajszárítás, hővédővel vasalás, hajolaj.
Ja és ha 14 feletti vagy, akkor a rendszeres kielégítő szexet is ajánlom, bizonyítottan serkenti a hajnövekedést🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!