Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőkítitek a hajatokat?

Mivel szőkítitek a hajatokat?

Figyelt kérdés

Barna a hajam természetes színe és azt szeretném megint szőkíteni, mert lenőtt.

Eddig próbáltam a syoss és palette szőkéket, de sajnos mind megmarta a fejbőrömet.

Van olyan ami kevésbé lenne kártékony? Ha nem kenem a tövéig akkor meg olyan mintha bukósisak lenne rajtam (fodrásznál is voltam már, foltosabbra csinálta mint én és ott hiába szóltam, hogy ég a fejem nem érdekelte és hatalmas sebeket csinált a fejemre)

Van valakinek tippje, tapasztalata a témával kapcsolatban?

Köszönöm a segítő válaszokat!

2024. jún. 18. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Sima szőke hajfestékkel. Mondjuk nem tudom, neked mennyire szőke haj kell.
2024. jún. 18. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Fodrásszal. Otthon veszélyes az ilyen
2024. jún. 18. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Normális fodrászt kell keresni, aki ért is ahhoz, amit csinál. Sokat segít, ha olyan festékkel dolgozik, ami kevésbé roncsolna a hajat.
2024. jún. 18. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én jó ideig festettem magamnak a szőkét, Syoss hajfestéket használtam. Ez egészen addig működött míg rövid volt a hajam, és mondog gyorsan lenőtt a festett rész. Mióta megnöveszetettem már feltétlenül szükséges egy jó fodrász, aki kíméletesen tudja festeni. Amikor magamnak csináltam sérült lett, töredezett, olyan szálas. És persze a színe is botrányos lett egy idő után, foltos meg mminden... Mióta fodrászhoz járok mindig kellemes, puha, selymes tapintású, nagyon szép. :) Hiába van szőkére festeve, mégis egészséges marad.
2024. jún. 18. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel nekem sötét a szemem és a szemöldököm, nem akarok nagyon szőke lenni. Nem szőkítem, csak szőkére festem (nemrég tanultam meg, hogy van különbség 😶). Palette 9.1-es akármelyikkel, ez az árnyalat a legkevésbé sárga a hajamon. Csak a tövemet festem be havonta.

Épp a múlt héten balayage-oztam be Schwarzkopf Live Fagyos szőkével, és nagyon jó lett, olyan Blake Livelys.

(Másoknak is szoktam festeni, melírozni, balayageolni, ombrézni, vágni. Nem vagyok szakember, és saját magamat is meglepem, hogy mennyire jól szokott sikerülni. Semmi másban nem vagyok jó, olyanban sem, amit gyakorlok vagy régóta csinálok. De hajakról meg megnézek egy videot, és szuper lesz.)

2024. jún. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!