Mivel szőkítitek a hajatokat?
Barna a hajam természetes színe és azt szeretném megint szőkíteni, mert lenőtt.
Eddig próbáltam a syoss és palette szőkéket, de sajnos mind megmarta a fejbőrömet.
Van olyan ami kevésbé lenne kártékony? Ha nem kenem a tövéig akkor meg olyan mintha bukósisak lenne rajtam (fodrásznál is voltam már, foltosabbra csinálta mint én és ott hiába szóltam, hogy ég a fejem nem érdekelte és hatalmas sebeket csinált a fejemre)
Van valakinek tippje, tapasztalata a témával kapcsolatban?
Köszönöm a segítő válaszokat!
Mivel nekem sötét a szemem és a szemöldököm, nem akarok nagyon szőke lenni. Nem szőkítem, csak szőkére festem (nemrég tanultam meg, hogy van különbség 😶). Palette 9.1-es akármelyikkel, ez az árnyalat a legkevésbé sárga a hajamon. Csak a tövemet festem be havonta.
Épp a múlt héten balayage-oztam be Schwarzkopf Live Fagyos szőkével, és nagyon jó lett, olyan Blake Livelys.
(Másoknak is szoktam festeni, melírozni, balayageolni, ombrézni, vágni. Nem vagyok szakember, és saját magamat is meglepem, hogy mennyire jól szokott sikerülni. Semmi másban nem vagyok jó, olyanban sem, amit gyakorlok vagy régóta csinálok. De hajakról meg megnézek egy videot, és szuper lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!