Ti hogy szőkítitek a hajatokat? Lehet így ahogy én csinalom?
Figyelt kérdés
Barna az eredeti kb 2 hónapja szőkítettem ki és már le van nőve csúnya. Szőkítőpor és peroxiddal lehet csinálni? Festék nem kell? Nekem azt mondták a festektől sárga lesz
17l
2019. okt. 3. 21:42
2/5 anonim válasza:
Én sima festéket használok, szőkítőport nem. Azzal fiatalon jól elbarmoltam. És nem sárga.
Ha nekem sikerült jútúberek előtt festékkel világosítani úgy, hogy ne legyen sárga, neked is menni fog.
3/5 anonim válasza:
Szőkitőpor csak leszívja a színt. Utána festeni szokták hogy szép színe legyen. A sárgulás a rossz festékválasztás eredménye.
4/5 anonim válasza:
Először szőkítő por, peroxid. 6 %-ost ajanlom tovekre, 12%-ost semmiképp ha nem akarsz haj nélkül maradni. Fog kelleni majd festék utána mert a szőkítőtől csibesárga lesz, a festék viszont szép szint ad neki. A szőkítő felvitelekor figyelj a hatóidőre is, a csomagolás hátán írja mennyit maradhat fönt.
Saját tapasztalatokból beszélek egyébként. Régóta szokitem a hajamat
5/5 anonim válasza:
Én is tapasztalatból beszélek, 12%-os semmi olyat nem tesz vele, amit a por ne tenne duplán. A portól lesz gumiszerű, nyúlós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!