Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezután hogyan szedjem ki a...

Ezután hogyan szedjem ki a hajamból a festéket? SOS!!!

Figyelt kérdés

Vörösre volt befestve az alapból barna, mellírozott hajam. Tegnap este megpróbáltam lemosni hajradírral, van, ahol lejött, de a legtöbb részen narancssárga és szőke lettem…

Menthető ez még? Hogyan tudnám kivinni másképp azt, ami ott maradt? Az egyik ismerősöm ma valami szódabikarbónás pakolást mondott, de arról nem nagyon találtam semmit neten… ://

jún. 17. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább fodrászra bíznám, mielőtt nagyobb kárt teszek a hajammal.

Ha nem akarsz fodrrászhoz menni, próbáld meg visszafesteni eredeti színre, és majd azzal lenő. Laikusként lemarni a hajról nem jó ötlet.

jún. 17. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Eredeti színen a saját hajad eredeti színét értem.
jún. 17. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is fodrasz! Nekem fel meteres darabok szakadtak le, miutan sikerult teljesen elrontani. A megoldas az lett, hogy elol hosszabb, oldalt rovidebb, mashol 2 mm. Meg jo, hogy a fodrasz tudott valamit kezdeni vele egyaltalan. Ez volt 2 eve. Most kezd alakuni. ;-(
jún. 17. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Uhh, fodrász mindenképp...
jún. 18. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nullásgép.
jún. 18. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Mivel a tartós hajfesték működési elve az, hogy behatol a hajba (ez amúgy roncsol is), és belülről változtatja meg a színét, az, amit keresel, hogy valamilyen eltávolítóval leszedd a tetejéről és ott találd alatta a szűz hajad, nem létezik. Az összes eltávolítós módszer azt fogja csinálni, amit a radír: valamelyest kiszedi a pigmentet a már roncsolt hajból, ettől fakó lesz.

Az élhető eljárás a radír + hajfestés az eredetihez hasonló hajszínre. Jó fodrász meg tudja csinálni, mivel már most is foltos, az otthoni kísérletezést teljesen elvetném. Számolj vele, hogy ha nagyon szépre sikerül is, vissza-vissza kell majd nézni a fodrászhoz, amikor elkezd kopni, mert a festett haj ereszti a színt, ellentétben a fölötte növő szűzhajjal, így egy idő után előbújik majd a különbség.

jún. 19. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!