Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan noveszthetem meg a hajam?

Hogyan noveszthetem meg a hajam?

Figyelt kérdés

nekem volt nagyon szep hosszú hajam, csak sajnos ki szívattam, es tönkre ment, ez meg tavaly volt.. Es most noveszteni szeretnem a hajam, viszont nem tudom hogy hogy kezdjem el, sajnos nagyon el van toredezve es mindennap vasalom de mar próbálom csokkenteni es nem vasalni

valaki tud valami hajnoveszto praktikat, vagy esetleg ajanlani valamit?

jún. 12. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Levágatni a törött részeket és egyáltalán nem vasalni. Innen indulunk. Aztán jöhet a többi.
jún. 12. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Nő az magától. Minimálisan lehet gyorsítani. Pl hajnövesztő kapszulákkal, a dm-est szokták dícsérni. Egy ismerősöm a Bánfi hajszeszre esküszik. De igazából csodák nincsenek, a hajnövesztés idő. Én tavaly nyáron vágattam egy pixie fazont, idén még mindig csak egy short bobnál tartok, pedig egyszer vágattam csak azóta egy kis fazont neki mert már nagyon hülyén nézett ki.

Az a baj, hogy a törött végeket semmi a világon nem fogja helyrehozni, azokat teljesen le kéne vágatni olyan hosszra ahol már egészséges. Meg hát igen, nem vasalni, mert az nagyon rosszat tesz sajnos neki. Elhiszem, hogy rossz érzés, de szerintem szebb az ápolt rövid haj, mint a törtött hosszú.

jún. 12. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!