Hogyan noveszthetem otthon is a szempillamat. Kremek, pakolas, vagy beultetes nelkul?
tegyél rá ricinus olajat fülpiszkálóval.
gyógyszertárakban lehet kapni 100-200 ft körül kaphatsz egy 1 deciset, de az még sok is a szempilláidra.
A ricinus olaj nekem is használt, szerintem még dúsabb is lett a szempillám, legalábbis nagyon úgy tűnik.
Osztálytársanak azt mondták, hogy vágja le és akkor hosszabra nő vissza. Na, hát ő levágta, mármint nem az egészet, hanem a végéből egy kicsit. Kb. mint amikor elmész fodrászhoz és leváják a végét. És szépen visszanőtt neki.
Bár én nem vetemednék ilyen módszerre.
De ki tudja, ha vágsz belőle egy kicsit és használsz ricinus olajat, lehet, hogy még szebb lesz a végeredmény. :)
16/L
Én vazelinnel kenem, azt hallottam jó.
Amugy ricinust is próbáltam de nekem nem vált be...Egyrészt bonyolult felkenni mert csöpög össze vissza és semmi nem marad rajta egy-két óra mulva...a vazelin meg szépen rajtaamrad. Mondjuk még nemtudom h fog e haszálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!