Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hamar zsírosodik a...

Nagyon hamar zsírosodik a hajam már sokmindent kipróbáltam de eddig semmi sem vált be, van megoldás a gondomra?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

mindenképpen zsiros hajra használj sampont, próbálj ki többet, mindegyiket használd míg el nem fogy és ha nem nagyon hat használj másikat.

de nekem sokkal kevésbé zsírosodik ha ritkábban mosom. próbáld ki hogy ha pl 3 naponta mosod a hajad hogy 4 naponta mosod egy hónapig. (ha nagyon gáz hordj bézbolsapit, vagy kösd össze)aztán már csak 5 naponta mosd majd 6 naponta, ennek idö kell de nekem ez bavált. igaz lány vagyok és a hosszú hajamat össze tudom kötni, így szépen össze fésülöm és azt vettem észre a 4-ik napon még kibontva hordom és kb az 5 napon már nem annyira szép a hatodikon megmosom. de még akkor sem viszket, még simán össze fogva jól néz ki.

2009. jan. 6. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom tanácsolni, amit az előző válaszadó, próbálgasd a készítményeket, de hagyj nekik időt és egyszerre csak egyfélét!

A ritkább mosáshoz való szoktatás a legjobb, nem egykettőre alakul át, de szép fokozatos át fog szokni a hajad, a "zsíros időszakban" pedig sapka, összefogás, stb. Megéri, meglátod, sok sikert!:)

2009. jan. 6. 09:39
 3/6 anonim válasza:
100%
nekem a bojtorján család vált be.Rossmanba olcsóbb.
2009. jan. 6. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kipróbálom.
2009. jan. 8. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a bánfi sampont. Szerintem az jó nagyon.

Illetve nekem még az vált be, hogy nem használok balzsamot. A schwarzkopfnak van egy spray-e, nem kell kimosni két fújás elég. [link]

nem lesz tőle nehéz a hajad. Nem lapítja le. Egy nappal tovább bírja a hajam mióta használom.

2009. jan. 8. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:

a Schwarfkopf-os vagyok megint :-)

Azt nem írtam, hogy ez a spray az kondicionáló.

2009. jan. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!