Mit változtassak az arcápolási rutinomon?
Fú én nagyon tapasztalatnak fogok most hatni. Olvastam pár bejegyzést erről a témáról, ilyen szérum olyan fényvédő.... úgy érzem kicsit lemaradtam ez ügyben.
Az arcom pattanásokra hajlamos még mindig, holott 32 vagyok lassan. Ráncaim egyelőre még nincsenek.
A következő a rutinom: (ha lehet ezt annak nevezni :D)
Reggel: micelláris víz (feketeszenes) + nivea vagy baleás nappali krém (SPF 15 van bennük.)
Este: arclemosó + éjszakai krém nivea
Ha kimegyek az utcára itt-ott bekenem naptejjel az arcom XD. Fényvédő gyanánt :D.
Na légyszi most akkor javítsatok ki, mit csináljak máshogy? Némelyikőtök nagyon profinak tűnik. Tudom nagyon basic az enyém. Őszintén, budgeton vagyok, de szívesen bővíteném, változtatnám a szokásaim. Légyszi próbáljatok meg árban elérhető termékeket ajánlani. Anyaságin vagyok, nem tudok 10 000 ft kiadni egy darab termékért.
Köszi! :)
"Én nem vagyok senki, hogy neked megmondjam, hogy mosd meg az arcod, de ne szóld már le ismeretlenül a tudásom, csak azért mert valami nem zavarja a bőrödet könyörgöm."
De te ugyanezt csinálod. Nem ismerem a tudásod.
Magyarázd el akkor az összetevőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!