Mit változtassak magamon?(képpel)
2021. jún. 25. 16:20
1/17 anonim válasza:
Ne viccelj már, szép vagy. Szerintem nem is kell változtatnod magadon semmit. Ha szeretnél, akkor kísérletezz akár más öltözködési stílussal, sminkkel, új frizurával, de így is teljesen jó.
2/17 anonim válasza:
Nekem a haj túl egyszerű. Lehetne valami ütősebb pl. színesebb vagy rövidebb
4/17 A kérdező kommentje:
#3 ?
2021. jún. 25. 16:54
5/17 anonim válasza:
Fiú vagyok, szerintem eléggé szép vagy, de egy mosoly nem ártott volna :)
6/17 anonim válasza:
Mi ?
Ha normális tanácsokra várnál, nem egy homályos arcképet raknál fel valami kifejezetten szép ázsiai csajról, hanem egész alakos jobb minőségűt, hogy érdemben tudjunk tanácsot adni.
Ha pedig te vagy a képen, akkor nyilvánvalóan megerősítésre vársz, hogy márpedig szép vagy, amit nagyon is jól tudsz (de amúgy kétlem, hogy te lennél).
7/17 anonim válasza:
Nem kéne mindig búvalbszott fejet vágni
9/17 A kérdező kommentje:
Mert Magyarországon nem élhetnek ázsiai emberek (félig ázsiai vagyok egyébként apai ágról,hogyha ennyire érdekel, és nem,nem látom szépnek magam ezért kérdezem mit változtassak) A többieknek pedig köszi💞A mosolygás sajna nem áll jól nekem 😞
2021. jún. 25. 18:03
10/17 citromfűlevél válasza:
Felteszel egy mosolygós képet is?
biztos jól áll a mosoly ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!