Tyúkszemet ki tudom magamnak szedni?
Figyelt kérdés
Igen, biztos, hogy tyúkszem.
Volt régen szemölcsöm több, mint 40 a lábamon, azok elmúltak maguktól, gondolom ilyen vírus okozta szemölcsök voltak. Sokáig velem voltak, kenegettem mindefélével, aztán egyszer csak eltűntek maguktól.
Na de visszatérve: ha jól kiáztatom, ki tudom utána magamnak szedni? A sarkamon van, fáj is ugye. Szemöldökcsipesszel ha megfogom, ki tudom húzni? Vagy hogy szedjem ki? Késsel? A tapaszok mennyire működnek?
Köszönöm előre is.
máj. 29. 22:38
2/7 anonim válasza:
Én az ujjamból kiharaptam de neked azt javaslom valamivel vágd ki. Utána fertőtleníted nem lesz gond.
3/7 anonim válasza:
Ez az ujjból kiharapás azt hittem, csak a férjem mazochizmusa 😰 neki borzasztóan elfertőzödött ezért nem ajánlom
5/7 anonim válasza:
Én tyúkszemtapaszt használtam. Négy napig kellett cserélni a tapaszt, utána beáztatni a lábat, és simán ki tudtam szedni kézzel.
6/7 anonim válasza:
Hegyes borvago olloval vagtam ki aztatas nelkul. Korbevagtam aztan a kozepet os apro retegenkent kb 3 perc alatt. Nem fajt nem verzett. Tobbszor is elofordult.
7/7 A kérdező kommentje:
Szemölcs volt, ami fájt, ezért gondoltam tyúkszemnek. De ahogy felvágtam, rájöttem, hogy szemölcs volt...
jún. 14. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!