Mit tegyek hogy ne látszódjon a tyúkszemem?
Sziasztok.
Általános iskolába járok, és holnap tesiórán a Netfitt felmérésből zsírtömegszázalékot mérünk, amire mezítláb kellesz állni, előtte pedig meg kell törölni a lábadat. Olyan helyen van a tyúkszemem, ahol látszik, és fehér, mert krémet használok rá, és megfogja. Kérlek, valaki!! Segítsen, mit csináljak, hogy senki ne vegye észre? Gondoltam hogy bepúderozom, vagy valami, de a zokni bemelegítő futáskor úgyis lehozza.:( Ha meglátják, nagyon beégek, és biztos hogy ezzel fognak szivatni, amilyen visszamaradott osztálytársaim vannak.:( Fontos!!!:(
a tyúkszem komoly probléma nemfáj ?
komoly műtéti beavatkozás is szükséges ha már csontig nőtt be
nekem is volt 3 a talpamon 1 et a sebész kivágott szikével de annyira fájt hogy a másik kettőt nem engedtem természet gyógyászhoz mentem és ő ajánlotta hogy kövi rózsa levelét kell ráragasztani sebtapasszal egy éjszakára ..reggelre tövestől kijött a tyúkszem és azóta vissza se nőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!