Mennyi idő után lehet igazi szép hamvas szőke hajat elérni festéssel?
Az egész hajam (sötét)le lett szívatva, és hamvassal befestve, de nem lett hamvas, hanem tök arany lett. Ez egy hónapja volt, fodrász csinálta.
Most befestettem egy 9.1 es hamvas szőkével (fodrász festék), 9%-os oxival.
Sokkal világosabb lett, de nem lett hamvas, legalábbis én nem veszem észre, szerintem ugyan olyan, csak világosabb.
Most mit csináljak? Már világosodott annyit, hogy szerintem le lehetne szívatni szinte fehérre, és akkor rá lehetne tenni egy igazi hamvas szőkét, persze fodrásszal. Akkor hamvas lenne végre?
Vagy várjak, és havonta fessem át ezzel a 9.1 hamvassal? De meddig tart így? Fél év? És lesz egyáltalán szép világos hamvas szőke?
(Hamvsaító sampont mindig használom, de semmi)
Hát akkor úgy látszik, csak nekem nem akar sikerülni!
És a szívatás után a barnád nem volt vöröses vagy arany?
És a szőke melírod?
De ha melírt tett bele, akkor a következő festésnél, mikor az egészet szőkére festette, megmaradtak a melír csíkok?
Azonnal!
maximalis.lapunk.hu
Szia!
Ne szívasd a hajadat tovább, mert az nagyon nem jó. Én ajánlok neked egy tuti festéket. Nekem a vörös hajamból ELSŐ FESTÉSRE olyan gyönyörű hamvas szőkét csinált, hogy csak passogtam.Ráadásul pont olyan lett, mint amit a színskálán kinéztünk. A neve Fanola, professzionális festék.Én a 11.1-et választottam, és tényleg olyan lett.
Szia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!