Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is röhejes az, ha...

Szerintetek is röhejes az, ha valaki tükörben fotózza magát?

Figyelt kérdés
Engem annyira irrrritál, hogy el nem tudom mondani. Főleg az ilyen kis tizenéves fruskák, akik bepózolva, bamba pofát vágva hiányos ruhában fotózzák magukat. Az összhatás szánalmas... Remélem, hamar kimegy a divatból, bár gondolom jön majd a helyére valami más hülyeség...
2010. okt. 27. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sztem is idiótán néznek ki ezek a képek (egyébként tükörben/tükörből is lehet úgy fotózni, hogy ne legyen ennyire feltűnő, csak ész kéne hozzá :D)... tipikusan rossz minőségű, homályos képek, miniribancos/hmcs-s beállások (ami nem, normális környéken nem követendő példa 13-14 éves kiscsajoknak meg kissrácoknak)... és ami a kedvencem, a feltöltés előtt le nem csekkolt háttér-nagyon röhejes tud lenni, mikor egy ilyen vagánykodós képen ott a háttérben a családi fotó/porszívó/tampon/hasonló "finomságok"...
2010. okt. 27. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
majd észreveszik Ők is, hogy unalmasak a képeik..szerintem egy jópofa pillanatkép mindent visz:)
2010. okt. 27. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:

azzal sztem semmi gáz ha tükörbe fotozzák magukat... a többi már más kérdés, a bamba fej és üöltözék és pózok:)

én személyszerint annyira műszaki analfabéta vagyok, hogy inkább meg sem próbálok kioldózni, mert tönkretenném a gépet egy perc alatt:) bár nincs is túl sok ilyen kép rólam, számszerint egy darab, mert kellett közösségi portálokra... bár én volta moylan trükkös hogy levágtam a kép széleit, így nem ltászik htükörben csináltam :D

nem ezzel nem értem mi a probléma. sokkal egyszerűbb, és végre nem minden lány fotozza magát saját feje fölül két méterrel. na az idegesítő trend volt, főleg hogy szitne teljesen felismerhetetlenek lettek tőle.

2010. okt. 27. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. okt. 27. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!