Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is röhejes az, ha...

Szerintetek is röhejes az, ha valaki tükörben fotózza magát?

Figyelt kérdés
Engem annyira irrrritál, hogy el nem tudom mondani. Főleg az ilyen kis tizenéves fruskák, akik bepózolva, bamba pofát vágva hiányos ruhában fotózzák magukat. Az összhatás szánalmas... Remélem, hamar kimegy a divatból, bár gondolom jön majd a helyére valami más hülyeség...
2010. okt. 27. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én is utálom ezt a szokást.
2010. okt. 27. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is tizenéves vagyok, de eszemben sincs ilyen képeket csinálni magamról...Van, aki ettől érzi szépnek magát, ez van...:S
2010. okt. 27. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Féltékeny vagy némeikre? Aki szép az szép. hiába tükörben pózol.

18/F

2010. okt. 27. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

engem is irritál...

legalább egy barátnöjét kérné meg h fényképezzen.

2010. okt. 27. 20:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

igen, nyilván féltékeny a sok retardált tinilibára, akik még az önkioldót sem találták meg a fényképezőn/csilivili rózsaszín ájfónon, mert elvakítja őket a saját "szépségük" (azaz a csücsörítés, magamutogatás, vakolat, póthaj, műköröm 15 évesen:D).

Amúgy elég szánalmas, tényleg.

2010. okt. 27. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Most mivan abba hogyha a a tükörbe fotozza magát?Ott látja arcát hogy hogy néz ki a képen stb.Az önkioldórol meg annyi, hogy nehéz olyan helyre rakni a telefont hogy megálljon jó helyen és normálisan..
2010. okt. 27. 20:14
 7/14 A kérdező kommentje:
De egyáltalán miért fotózzák magukat annyiszor...?
2010. okt. 27. 20:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szánalmasok.
2010. okt. 27. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:
nagy hülyeség,én 12 vagyok az egyik osztálytársam is ezt csinálja...aki ráadásul folyton menőzik...
2010. okt. 27. 20:40
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Az a legszánalmasabb, hogy a saját szemükbe néznek a tükörben, és ezért látszik bambának a fejük. És egyiknek sem jutna eszébe, hogy a kamerába kéne nézni, hogy valahogy mégiscsak mutassanak azon a fránya képen! Szánalom a köbön, ha a fejüket is eltakarja a vaku villanása+ egyforma szarul sikerült jelenetből egymás után feltöltenek vagy tizet... Áááááá
2010. okt. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!