Miért szeretik a nők tükörben fényképezni magukat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 20:40
1/18 anonim válasza:
sztem azért mert vagy ego de abban nincs semmi,vagy nincs más aki lefényképezze:-)
2/18 anonim válasza:
mert itt látják, hogy milyen képet vágnak
3/18 A kérdező kommentje:
"nincs más aki lefényképezze" ilyen nem hiszem, hogy létezik.
2010. jan. 30. 20:48
4/18 anonim válasza:
Tegyükhozzá, h lányvagyok és nem érzek kielégíthetetlen vágyat arra, h fotózgassam magam (akk inkább már kimegyek és lekapok valami szépet a természetben), de valszeg mert szépnek hiszik magukat és a tükörben látják, h milyen fejük van
5/18 anonim válasza:
'Nem ismerik az önkioldó fogalmát
Nem,nők,hanem gyerekek.
6/18 anonim válasza:
ugy értem azt hogy "nincs aki lefényképezze"hogy akkor az adott helyben lehet hogy feltenne egy képet magáról és így egyszerűbb
7/18 anonim válasza:
nemcsak a nők szeretik. :D
a búza pasik is. ><
8/18 anonim válasza:
Ez egy ilyen hülye iwiwes divat. Szerintem egyszerűen ez most a "trendi", és nem akarnak kimaradni valamiből. Az ilyen képek többsége egyébként mint fénykép is szörnyen rossz. De tényleg a fruskák csinálják, nem a nők.
9/18 anonim válasza:
szerintem annyira hipergáz:)Főleg mikor még a vakut sem kapcsolják ki és egy nagy fehér folt van a kép közepén:)
10/18 anonim válasza:
szerintem meg a nök is csinálják ezt igaz nem mindenki de igen és ezt onnan tudom mivel 22 éves vagyok és néha igenis oda álloka tükörbe hogy le fotozzam magam! pl:azért mert nincs a közelbe senki aki meg tegye helyettem és igy látom hogy jól sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!