Gáz ha fiú foglalkozik avonnal vagy oriflame termékekkel?
szerintem nem gáz:) persze nem tudom milyenek az ismerőseid...mennyire "modern felfogásúak"...ha tudod, hogy ez nem lepné meg őket, akkor nincs semmi baj:)
amúgy férfiaknak is vannak jó termékek ezeknél a cégeknél, szóval nincs benne semmi...:)
a lényeg, hogy ez nem gáz:)
remélem segítettem:)
Az Oriflame jelentősen drágább, tehát a vevői kört kiépíteni nehezebb.
Az eredeti kérdésedre válaszolva... kicsit meleg beütés képzete társul nekem ahhoz a férfihez, aki kozmetikumokkal kereskedik. Bocs, nem akartalak megsérteni, de te kérdezted..
Hát szerintem nem gáz :) De szerintem jobb az avon,bár ezt úgy mondom,hogy mi is avonozunk :D xD
De pl gondolj bele,hogy mennyire örülne a barátnőd,ha rendelnél egy jó parfümöt ;) :D
Egyáltalán nem az. Nálunk nem egy férfi van, aki már a keresetét váltotta ki az Oriflame-mel.
Amúgy kicsit téves a felső infó, nem 35, hanem 30%-ot kapsz meg a termékekből és bizonyos BP mennyiségek után a havi bevételek egy adott százalékát utalják vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!