Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha fiú foglalkozik avonnal...

Gáz ha fiú foglalkozik avonnal vagy oriflame termékekkel?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta, hogy elkezdek valamelyikkel , vagy mindkettővel foglalkozni, csak nemtudom mennyire éri meg. Melyik jobb amúgy?
2010. okt. 26. 18:52
 1/8 anonim válasza:
68%
Az oriflame-nél alapból 35%ot kapsz az avonnál csak 15-öt, te döntsd el melyik éri meg jobban.^^ Amúgy oriflame-ben tudok segíteni be is regisztrállak ha kell.^^
2010. okt. 26. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

szerintem nem gáz:) persze nem tudom milyenek az ismerőseid...mennyire "modern felfogásúak"...ha tudod, hogy ez nem lepné meg őket, akkor nincs semmi baj:)

amúgy férfiaknak is vannak jó termékek ezeknél a cégeknél, szóval nincs benne semmi...:)

a lényeg, hogy ez nem gáz:)

remélem segítettem:)

2010. okt. 26. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Az Oriflame jelentősen drágább, tehát a vevői kört kiépíteni nehezebb.

Az eredeti kérdésedre válaszolva... kicsit meleg beütés képzete társul nekem ahhoz a férfihez, aki kozmetikumokkal kereskedik. Bocs, nem akartalak megsérteni, de te kérdezted..

2010. okt. 26. 19:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, vannak férfi termékek akkor miért ne. Első válaszoló: akkor kapsz utánam százalékot jol tudom:)?
2010. okt. 26. 19:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Ok, semmi gond én kérdeztem:)
2010. okt. 26. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Ne várd, hogy ebből gazdagszol meg, de elmegy.Szerintem egyáltalán nem gáz, bár a szemfestékek minőségéről nehezen tudsz majd véleményt mondani.
2010. okt. 26. 23:24
 7/8 anonim válasza:
68%

Hát szerintem nem gáz :) De szerintem jobb az avon,bár ezt úgy mondom,hogy mi is avonozunk :D xD

De pl gondolj bele,hogy mennyire örülne a barátnőd,ha rendelnél egy jó parfümöt ;) :D

2010. okt. 27. 11:44
 8/8 Levander ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem az. Nálunk nem egy férfi van, aki már a keresetét váltotta ki az Oriflame-mel.

Amúgy kicsit téves a felső infó, nem 35, hanem 30%-ot kapsz meg a termékekből és bizonyos BP mennyiségek után a havi bevételek egy adott százalékát utalják vissza.

2011. jún. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!