Foglalkozik v. ki FLP termékekkel? (Forever) FONTOS!
A b.nőm kisfia 6 éves és leokémiás.Jelenleg khemoterepiát kap és rengeteg antibiotikumot.A Forever termékei közül olyat szeretnének kipróbálni ami NEM immunerősítő és NEM tartalmaz vasat!Főleg a khemó mellékhatásaira,az antibiotikum általi bél és gyomorpanaszokra és magára a leokémiára szeretnének egy lehetséges "étrendkiegészítőt".
Ha v.ki tud segíteni,azt nagyon megköszönném!!!
:( A neten keress rá FLP honlapra.Ott vannak a "nagyok".Én azért inkább nagyon jól tapasztalt embertől fogadnék el csak tanácsot ebben a komoly esetben!Próbáljátok eg ott,hátha!Mihamarabbi TELJES gyógyulást annak a kicsinek
:(
Szia! Egyetértek az utolsóval. Inkább a kórházban, vagy jobb patikában érdeklődjetek, hogy ők mit ajánlanak. Hidd el, a kicsinek az lesz a legjobb! Tudom, milyen, amikor az ember kétségbeesve próbál minden fűszálban kapaszkodót keresni, de a beteg érdekében is muszáj okosan dönteni. Gondolj csak bele, hány komoly -főleg gyógyászati- terméket árulnak mlm rendszerben?
A gyerkőcnek mielőbbi gyógyulást, a szülőknek pedig erőt és kitartást kívánok!
Amikor már mindent kipróbáltál (szó szerint értsd,hogy mindent) és semmi nem használ-még az sem amit az orvosok javasoltak és Te még mindíg látod a gyermekedet a fájdalomtól szenvedni,akkor már ott tartasz,hogy ezeket a termékeket is megpróbálod-ha hiszel benne hanem-csak azért hátha a gyerekednek talán egy fokkal jobb lesz!!
Nem az FLP-vel kezdték,csak ez maradt utolsó megoldásként!Nem biztos,hogy ez használ,de egy próbát megér.Nem a leokémiára keresnek ellenszert,hanem a kezelések mellékhatásaira v.milyen enyhítést.
1.vagyok.
Nem tudom,hogy a válaszadók közül mennyien használták már a termékeket.Itt nem pénzkereseti lehetőséget keres a kérdező,hanem enyhíteni a fájdalmas velejáróit egy beteg gyereknek ami a khemoterápiás kezelés vált ki.Mi a zepter?Kit érdekel?Nekem is van családtagom akinek van zepter edénye...bevállt,15 éve használja.De mindegy is!
Használtuk évekig az flp-s termékeket,nagyon meg voltam velük elégedve.A kicsinek nem tudok terméket ajánlani,jelenleg csak a "first"-öt használom,anyagilag sajnos most nem úgy állok...(mielőtt valaki kikezdene,hogy akkor miért nincs tele a szekrényem flp-s termékekkel)Igen!Drágák!De igenis jók,az hogy ezzel ki mennyit keres,pont nem érdekel.
Szóval,nem tudom az elérhetőségét akitől ezt anno vettem.
Azért egy kis tapintatot tanusíthatnátok kedves "válaszadók"!
Bár látom,mindegy is az ember milyen kérdést ír ki,a "jóindulatú" unatkozó emberek ott vannak mindenhol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!