Mit csináljak ha csak hajtövem fogta be a hajfesték ?
Sziasztok! 11 éve festem a hajam többnyire itthon magamnak. Sajnos most egy olyan dolog esett meg velem ami a 11 év alatt sohasem. A hajtövem befogta a festék a hajam többi része meg az eredeti maradt. Így a hajtövem egy része vörös a többi része meg fekete. Elég idiótán nézek ki,és sajnos holnap így kell mennem emberek közé. Az lenne a kérdésem ,hogy esetleg valakinek van tapasztalata esetleg hajbemosó samponnal? Az mennyire károsítja a hajat? Ugyanis holnap már mindenhogyan így kell emberek közé mennem ,viszont vasárnap egy nyilvános rendezvényre megyek ahol nem akarok így megjelenni mint egy bohóc. Így arra gondoltam veszek egy fekete hajbemosót ,hogy mentsem a helyzetet. Ez működhet? Használt esetleg valaki ilyet ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Én is úgy értettem, hogy a töve vörös, a többi meg fekete maradt :S
Az meg baromság, hogy megváltoztak a festékek. Én is magam festem (Loreal casting creme) ugyanolyan, mint mindig is volt.
Hogy lehet eredeti ha mar 11eve festett?
Feketere ment ra a vörös festek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!