Mit csináljak, hogy a hajfesték tovább benne maradjon a hajamba?
Hideg vízzel mosd.
Használj rózsaszín hajra való toneres sampont, vagy ha ilyet nem kapsz, legalább csak színezettre valót.
Megkérdezhetem mi a festék márkája? Ez is fontos. Van amelyik nem igazán jó.
Illetve hát a porózus, sérült haj bizony jobban tartja a festéket, szóval lehet, hogy pont az a baj, hogy túl egészséges és emiatt a szín nem megy bele a rétegekbe.
Köszi szépen 2.! Gliss colour perfektor sampont és balzsamot használok. Ha hajfestékem meg ASP hot pink színű (életemben nem hallottam róla de ezt kaptam éppen). Előtte meg crazy colorból a legvilágosabb kék volt, az 4 mosás alatt ki is jött. Most schwarzkopf live-ot vettem de még nem próbáltam ki.
Igazad lehet a hideg vízzel kapcsolatban, mert én mindig forróval mosok hajat..
Amúgy annyira nem hiszem hogy egészséges lenne a hajam, csak nem töredezett a hajvégem.
Tudnál esetleg ajánlani valamit amitől dúsabb lenne a hajam vagy erősebb? Mert olyan gyorsan lelapul…
Világosabb divatszínek (kivéve a zöld és a kék) kopása ellen nem nagyon tudsz tenni, csak újrafesteni.
Dúsítás terén pedig léteznek ilyen dúsító porok/sprayk, amiket a hajtövedre fújva teltebbnek fog a hajad tűnni. Drogériákban a zselék, hajhabok környékén lehet megtalálni, de a szárazsampon is működik erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!