Gáz, ha a pasimat heti 2-3 alkalommal elküldöm szolizni? 24/L
érdekes kérdés. gondolom nem esik ellenére a szolárium? nem hiszem, hogy annyira távol álna tőle az egész, mert mégis csak veled van. Én általában 5-6 naponta szoktam 10 percre. a heti 2-3 szori 5 perc igazán nem vészes. mivel 5 perc alatt biztosan nem ég le, és nem is lesz tőle valami feka barna.
ha nem járnék és nagyon szeretnélek akkor ez még beleférne simán. amúgy én is esztétikusabbnak érzem magam mérsékelten lebarnulva, edzek is, szóval jobban mutatok barnán.
23f
Te kis csíra, a való világban élsz, nem a Jersey Shore-ban. Ha valóban szereted a barátodat, az nem a barnaságától függ. Főleg, hogy még rákot is kap tőle... Mert úgy szexibb.
Hát komolyan mondom, egyre több a szánalmas ember...
A pasid helyében úgy otthagynálak, mint a huzat. De hát biztosan egy kis papucs pincsikutyát faragtál belőle, hogy így engedelmeskedik neked az életét is kockáztatva úgymond...
Kíváncsi vagyok hogy mi lehet benned amit így szeret. Mert a kérdésed alapján én inkább arra tippelnék, hogy SEMMI.
Van tök normális, aki egyet ért veled??? Ezek szerint csak az a normális, aki ugyanazt gondolja, mint te... Akkor minek kérdezel...
Amúgy igen, ha te küldöd, az gáz. Ha menni akar, menjen, bár én sem értem, miért kell pasiknak szoláriumba járni. De hogy csaj miatt...
Mi értelme kiírni egy kérdést, ha a tiéddel ellentétes véleményt nem fogadod el?
Miért csak az a normális, aki azt mondja, mint te?...
Ha úgy magától eljárna a lelkem és én ezt még szeretném is, az ok.
De ez az "elküldöm szolizni" megfogalmazás. És elmegy? Férfi az ilyen?
Vagy pl. szokott a pasid téged heti néhányszori alklaommal motorolajért küldeni. Mit szólnál hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!