Mi lehet a megoldás a hajamra?
Sziasztok! Régóta gondolkozom rajta hogy megkérdem mi segithet a hajamon, az a helyzet én tavaly ilyenkor le vágattam a hajam fokozatosra és még mindig nem nőtt vissza és olyan hogy abba a reszbe ahol le van vagva nagyon tonkre ment a hajam:(
Elosszor is az a baj hullamos hajam van es regebben annit fesultem es vasaltam hogy nem allnak ossze a hajszálak tincsbe es nagyon csunya és dús csatolok képet
[link] itt rogton hajmosas utan van
[link] ez pedig mai 2napja mostam de latszik hogy nagyon eláll az a rész mikor előre teszem
voltam fodrasznal egy hete es le vagta ahol szukseges o is megnezte azt mondta nem tudja mi van a hajammal hogy igy nez ki csak ne vasaljam es ennyit mondott sajnos:(
Kulomben nagyon sok mindent probaltam a hajamra tenyleg es igyekszem hogy minnel szebb legyen de sajnos ide vezetett szoval kerlek segitsetek mit lehetne ezzel kezdeni annyi meg hogy kombinalt a hajam…
Azért ilyen, mert nem egyenes. Nekem is ilyesmi. Én megnövesztettem egyforma hosszúra, mert akkor nincs minden rétegben hajvég.
Szerintem a második képen tök jó a hajad. Nekem is frissen fura, kiáll a sok szál. Másnap már jó.
Szárítsd be hajkefével, hogy rendezettebb legyen, vagy pedig hajszárítás után fésüld át meleg levegős hajformázóval.
Az hülyeség, amit a 2. írt. semmi baja nem lesz a hajmosástól. Heti 2-3 mosás teljesen normális. Sokan naponta mosnak hajat. Szárítani meg muszáj, akinek ilyen haja van. Ez nem pár szál, vékony, egyenes haj, ami szépre szárad a levegőn.
De örülnék én ilyen hajnak 😅
Facebookon a tudatos hajápolók csoportjában kérdezd ezt inkább
Igen nekem se all annyira ki mosas utan egy nappal, ilyen:
Nekem csúnyább volt, szóval megváltoztattam az egész rutinom :) a tiéd szép :)
Én levágattam, épp csak váll alá ér, és átálltam gyógynövényes, szilikon-és szulfátmentes cuccokra. Legtöbbször csak picit kinyomkodom a vizet, aztán megszárad magától, nekem sokkal szebb lett, hajmosás utáni reggel körkefével kifésülöm, aztán picit tincsesítek kézzel, 2 naponta mosom.
Az biztos, hogy a vasalást abbahagynám, nagyon csúnyán törni tudja a hajat :(
Én nem hanyagolnám a hajszárítót, atyaúristen, mennyi idő lehet, míg ennyi haj magától megszárad, és azalatt milyen boldogan viháncolhatnak a nedves közegben a gombafélék (-korpa lesz belőle) vagy milyen szépen fázhat a fej (nem fűtök floridai hőmérsékletre).
A fenti tippek egyébként jók, de ne kombináld őket össze, mert a mindenmentes sampon nem biztos, hogy olyan hatékonyan oldja a kókuszolajat, ahogy kéne, ha felrakódik, akkor meg csúnya lesz.
Hajat mosni a fejbőr egészsége miatt kell, olyan gyakran, ahogy a fejbőr igényli, pl. bezsírosodik, viszketni kezd, stb.. A hajvéget nem kell samponozni, az a samponhab lemosása közben kap elég tiszítást. Így használva egyébként sem nagyon szárítja a hajhosszt a sampon, a "szulfátos" sem...
(...de: a sampon nem attól lesz jó vagy rossz, hogy van-e benne szulfát vagy nincs, hanem attól, hogy a formula egésze mennyire felel meg a te hajad-fejbőröd igényeinek. Van jó szulfátos és rossz biogyógynövényes mindenmentes is, és fordítva is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!