Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet a megoldás a hajamra?

Mi lehet a megoldás a hajamra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régóta gondolkozom rajta hogy megkérdem mi segithet a hajamon, az a helyzet én tavaly ilyenkor le vágattam a hajam fokozatosra és még mindig nem nőtt vissza és olyan hogy abba a reszbe ahol le van vagva nagyon tonkre ment a hajam:(

Elosszor is az a baj hullamos hajam van es regebben annit fesultem es vasaltam hogy nem allnak ossze a hajszálak tincsbe es nagyon csunya és dús csatolok képet

[link] itt rogton hajmosas utan van

[link] ez pedig mai 2napja mostam de latszik hogy nagyon eláll az a rész mikor előre teszem

voltam fodrasznal egy hete es le vagta ahol szukseges o is megnezte azt mondta nem tudja mi van a hajammal hogy igy nez ki csak ne vasaljam es ennyit mondott sajnos:(

Kulomben nagyon sok mindent probaltam a hajamra tenyleg es igyekszem hogy minnel szebb legyen de sajnos ide vezetett szoval kerlek segitsetek mit lehetne ezzel kezdeni annyi meg hogy kombinalt a hajam…

2024. febr. 28. 06:56
 1/10 A kérdező kommentje:
+A végei állnak el
2024. febr. 28. 06:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit varsz? Sokszor mosod, egeted, vasalod, szaritod, nyilvan megsinyli ezeket. Javaslom, par hetig hagyd magara, hogy egeszsegre kapjon. Heti egy mosas, termeszetes szaradas es majd magahoz ter.
2024. febr. 28. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Azért ilyen, mert nem egyenes. Nekem is ilyesmi. Én megnövesztettem egyforma hosszúra, mert akkor nincs minden rétegben hajvég.

Szerintem a második képen tök jó a hajad. Nekem is frissen fura, kiáll a sok szál. Másnap már jó.

Szárítsd be hajkefével, hogy rendezettebb legyen, vagy pedig hajszárítás után fésüld át meleg levegős hajformázóval.

Az hülyeség, amit a 2. írt. semmi baja nem lesz a hajmosástól. Heti 2-3 mosás teljesen normális. Sokan naponta mosnak hajat. Szárítani meg muszáj, akinek ilyen haja van. Ez nem pár szál, vékony, egyenes haj, ami szépre szárad a levegőn.

2024. febr. 28. 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:

De örülnék én ilyen hajnak 😅

Facebookon a tudatos hajápolók csoportjában kérdezd ezt inkább

2024. febr. 28. 10:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ❣️
2024. febr. 28. 10:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen nekem se all annyira ki mosas utan egy nappal, ilyen:

[link]

2024. febr. 28. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Nullásgép.
2024. febr. 28. 17:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hármassal, ha beszárítod nagyon szép hatást érhetsz el. Ha mégis úgy érzed hogy sérült, ajánlom hogy mosás előtt pár órával kend be a hosszát kókuszolajjal. Én fél éve használok rá, azóta sokkal puhább és kevésbé roncsolja a víz. Meg nyílván ne spórolj a hővédővel
2024. febr. 28. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem csúnyább volt, szóval megváltoztattam az egész rutinom :) a tiéd szép :)

Én levágattam, épp csak váll alá ér, és átálltam gyógynövényes, szilikon-és szulfátmentes cuccokra. Legtöbbször csak picit kinyomkodom a vizet, aztán megszárad magától, nekem sokkal szebb lett, hajmosás utáni reggel körkefével kifésülöm, aztán picit tincsesítek kézzel, 2 naponta mosom.

Az biztos, hogy a vasalást abbahagynám, nagyon csúnyán törni tudja a hajat :(

2024. márc. 2. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nem hanyagolnám a hajszárítót, atyaúristen, mennyi idő lehet, míg ennyi haj magától megszárad, és azalatt milyen boldogan viháncolhatnak a nedves közegben a gombafélék (-korpa lesz belőle) vagy milyen szépen fázhat a fej (nem fűtök floridai hőmérsékletre).

A fenti tippek egyébként jók, de ne kombináld őket össze, mert a mindenmentes sampon nem biztos, hogy olyan hatékonyan oldja a kókuszolajat, ahogy kéne, ha felrakódik, akkor meg csúnya lesz.

Hajat mosni a fejbőr egészsége miatt kell, olyan gyakran, ahogy a fejbőr igényli, pl. bezsírosodik, viszketni kezd, stb.. A hajvéget nem kell samponozni, az a samponhab lemosása közben kap elég tiszítást. Így használva egyébként sem nagyon szárítja a hajhosszt a sampon, a "szulfátos" sem...

(...de: a sampon nem attól lesz jó vagy rossz, hogy van-e benne szulfát vagy nincs, hanem attól, hogy a formula egésze mennyire felel meg a te hajad-fejbőröd igényeinek. Van jó szulfátos és rossz biogyógynövényes mindenmentes is, és fordítva is.)

2024. márc. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!