Szeretnék a hajamba glitter szálakat tenni. Melyik jobb megoldás, ha a kötözős módszerrel rakom a hajamba, szóval rá kötöm a hajamra, vagy a nanogyűrűs módszerrel?
Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 22:38
1/4 anonim válasza:
Itt gyűrűvel van úgy látom: [link]
Van mind a kettő eljáráshoz eszközöd? Tehát belefonni vagy kötözni is tudnád meg gyűrűs technológiád is van?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen van nanogyűrűm, meg ilyen fűző. Ki is próbáltam már barátnőm haján.
Mindkettő jó szerintem.
Csak kíváncsi vagyok más véleményére. Ki hogyna rakná fel, melyik technikával.
2022. máj. 14. 16:14
4/4 anonim válasza:
Szia! Első vagyok! Azóta már olvastam jó pár cikket póthaj témában és arra jutottam, hogy a gyűrű káros lehet mert rögtön el is törheti a hajszálat illetve ha tartósan bent hagynád akkor sampon stb.maradványok is bele gyűlnek... Szóval kötözés a legkíméletesebb eljárás és a videó alapján szimpatikus is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!