Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Honnan tudjam hogy dús vagy...

Honnan tudjam hogy dús vagy közepesen dús hajam van-e? Több lent.

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nem vékonyszálu a hajam. Kicsit tovább ér a hajam már mint a derekam. Sötét hajam van, de azt vettem észre hogy mintha egyre ritkább lenne a hajam, mikor a hátam közepéig ért akkor dúsabb volt, meg sajnos kezd elöl ritka lenni a választéknál, már látszik a fejbőröm eléggé sajna.

Nem merek a végéből vágatni mert amikor 4 éve utoljára lett vágva azt mondta anyám hogy csak egy picit vág belőle azt lett belőle épphogy a vállamat érő haj, mindig ezt csinálta amugy azt mondta vág egy picit a végéből azt mindig a végén meg bocsánatot kért hogy sokat vágott belőle. Sajnos a fodrász és ugyanezt játszotta el annó. Válig érő hajat kértem egyszer és vágott egy kleopátrát. Mit csináljak? Kéne a végéből vágni de ezekre már nem merem bízni. Nekem meg nem ügyes eléggé a kezem hozzá, hogy magamnak vágjam le. Vettem ricinusolajat az majd dúsítja.

2024. febr. 23. 07:37
 1/4 A kérdező kommentje:
vagy hogy tudnék segíteni a hajamon?
2024. febr. 23. 07:38
 2/4 A kérdező kommentje:
rövid hajat nem tudnám elviselni soha többé.
2024. febr. 23. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy fodrászoz, ha anyád nem olyanra vágja amilyenre kéred akkor ne vele vágasd.
2024. febr. 23. 07:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Fodrász.

Előre (!) beszéljétek meg:

- mennyit vághat, pl. 10 cm a végéből.

- milyen formát vágjon: pl. felteszem egyforma hosszú a hajad, azt is meg kell beszélni, hogy a fazon is az egyenhossz marad

Amikor megmosta a hajad és kezdené a vágást, kérd meg, hogy mielőtt az első vágást csinálná, mutassa meg azon a tincsen, hol készül lenyisszantani. Bólintás után mehet tovább a vágásra. (Nekem is volt már, hogy a beszélgetés ellenére többet vágott volna, ez fogta meg a katasztrófát. Jaaa, értem... mondta a fodrász és utána tényleg akkora lett, amekkorát kértem.)

2024. febr. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!