Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaszthatnatok inkább...

Ha valaszthatnatok inkább lennétek a legjobbak egy közepes helyen vagy inkább lennetek közepesek a legerősebb helyen?

Figyelt kérdés
Ezt teljesítményre értem, pl ha atmész egy másik, nehezebb munkahelyre vagy suliba akkor a rosszabb munkahelyen/suliban a megszokott első helyed hirtelen lejjebb csúszik.
2021. márc. 13. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Átmennék jobb helyre közepesnek, de törekednék arra, hogy ott is a legjobbak közé kerüljek.
2021. márc. 13. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább a második lehetőségre tenném a voksom. Ott még van lehetőségem fejlődni/fejleszteni magam...
2021. márc. 13. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:

közepesek a legerősebb helyen?

Közepesként eleve nem jutsz el oda. Inkább csak maradok önmagam, van akinek legalja vagyok, van akinek közepes, másnak csúcs. Értve ez minden területen.

2021. márc. 14. 05:01
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
3-as! Hogyne jutna el oda. A legerősebb helyen is van egy minimum, ami ahhoz kell, hogy odakerülj.
2021. márc. 14. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden esetben a második lehetőséget választottam eddig is, ezután is így teszek.
2021. márc. 14. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb helyen közepesnek. Most pl az Eltére járok, soha nem leszek én a legjobb diák, soha nem lesz akkor tudásom, mint pár professzornak. De attól még élvezem, hogy a legjobbaktól tanulok, és nem megyek át valami kisebb egyetemre, ahol esetleg jobban kilógnék (pozitívan), cserébe középszerű az oktatás.

Mindig büszkeséggel tölt el, ha egy professzorom nyilatkozik valahol, vagy ha magyarul keresek szakirodalmat egy témában, és kb csak a nálunk tanító oktatók munkáit adja ki a kereső.

2021. márc. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!