Milyen az életetek? Min szeretnétek változtatni?
Pozitívumok:
- Van családom
- Sok pénzt keresek
- Van lehetőségem utazgatni, most veszek kocsit
Negatívumok:
- Szociális fóbia, depressziós hajlam
- Évek óta nincs barátnőm
- Barátaim sem nagyon akadnak
A negatívumokon szeretnék változtatni.
Pozitív:
- munka rendben
- ebből következik, hogy anyagiak is rendben (persze nem luxus, de megfelelő egy normális élethez)
- normális családom van
Negatív:
- egy betegség miatt nem lehet gyerekem
- ebből következik, hogy így párt sem egyszerű találni
- barátaim nagy része már családos, így már nem is nagyon akarnak velem közös programot, hiszen én egyedülálló, gyermektelen vagyok
Szerencsétlen vesztesnek érzem magam, aki nem tud semmi felmutatni. Emiatt elég depressziós is vagyok.
Szeretnék jómódban élni, átlag fölötti színvonalon, és szeretnék egy komoly párkapcsolatot. Ez a két dolog nagyban helyre tudná rázni az életem.
Elégedetlen vagyok. :(
Családommal, felmenőimmel általában nem jó viszony - aki fontos számomra (egyik szülőm, kb csak ketten maradtunk), azzal szemben igyekszem, de nem könnyű és nem egy félen múlik.
Munka nem annyira jó, fizu se - folyamatosan tanulok, próbálok alkalmazkodni, változtatni, amikor kell, de már megtörtem, nem hiszek benne.
Mentális problémák - szeretnék majd pszichológushoz járni, egyébként saját magamon is sokat dolgoztam már, de "normális" sohasem leszek
Szabadidőm irtó kevés, főleg a sok tanulás miatt
Egészségi állapot - nem rossz, de talán nem is a koromnak megfelelő. Igyekszem mozgással, étkezéssel javítani, de mivel nem zsigerből jön, ösztönből az ellenkezője jönne, így nem egyszerű
Elégedett vagyok általánosságban az életemmel, 27 évesen a következők megvannak már:
- stabil párkapcsolat
- jó megélhetés (havi 1-2 millió, változó)
- drága autó, saját lakás, drága külföldi utazások
Viszont kicsit magányosak vagyunk a párommal. Mindketten otthonról dolgozunk, nincs napi kapcsolat a munkatársakkal, a régi barátaink idővel eltűntek, az újabbak általában nem tartanak sokáig. Azt látom, a korombeliek még mind tele vannak barátokkal, együtt járnak kirándulni, nyaralni, fesztiválozni... nekünk meg szinte senkink nincs. Ez kicsit hiányérzetet szül a mindennapokban, mikor látom, hogy másoknak milyen jó baráti társasága van. Plusz az egészségem sem a legjobb, sok öröklött betegségem van, ami a mindennapi életemre kihatással van (diétára szorulok, de van olyan betegségem is, amire semmilyen gyógymód nincs). Ezeken változtatnék.
-régóta tartó boldog párkapcsolatom van
-nincs sok barátom, de ők igazak
-a szűkebb családom rendben van, a távolabbi rokonoknál vannak zűrök, de az nem érint engem úgy igazából
-egészséges vagyok, nem vagyok elhízva
-nem vagyunk szegények
Szóval tulajdonképpen nincs okom panaszra.
Csak épp úgy érzem kicsit, hogy nincs befolyásom a saját életemre. Nem csinálhatom teljes mértékben azt amit szeretnék, mert a társadalom 'elvár' bizonyos dolgokat a tagjaitól. Ha tehetném kiszakadnék a társadalomból teljesen, de ez meg nem összeegyeztethető a tudás, kutatás és megismerés vágyával.
Szóval egyszerre szeretnék olyan dolgokat, amik ellentétesek egymással. Ezt kéne valahogy megoldanom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!