Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az avonból milyen krémeket...

Az avonból milyen krémeket ajánlotok olcsón? Arcradír? Tonik?

Figyelt kérdés

1000 ft felett lécci ne.miteszeres a bőröm:S és szeretnék egy tiszta friss bőrt.kinyomtam egyszer két pattanást megis látszik a helye azóta nem nyomkodom.most kijött megint 2 azt fogkrémmel kenem úgy ahogy szárítja.

válaszokat termékeket tapasztalatokat képeket köszönöm :)

2010. okt. 24. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen bőrproblémára a Clearskin termékcsalád való.

Avon katalógus aktuális számában itt vannak: [link]

2010. okt. 24. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
A 114-117. oldalon találod meg őket
2010. okt. 24. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Avont ne vegyél, több a káros anyag benne, mint bármiben, azon kívül, hogy egyfolytába a salicylsavat isteníti, nem biztos, hogy ér valamit.A salycil szárítja majd a bőrödet, amitől még jobban fog majd zsírosodni a bőr.

Menj el egy DM-be és nézz szét az Alverdében, vagy van egy megszűnőben lévő, Herbs of Bulgaria levendulás krém,kifejezettem ilyen bőrre, ez nagyon jó.

2010. okt. 24. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:

első énis ugyan ezt néztem :P

második.mgtaláltam:)

harmadik.köszi a választ .hát én szeretem az avont de majd megnézem a DM-ben is ;)

várok még válaszokat :P

2010. okt. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!