Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen krémeket ajánlotok...

Milyen krémeket ajánlotok narancsbőrre?

Figyelt kérdés
Neveket,márkákat, tapasztalatokat légyszi.:) Nektek mi válr be?
2011. máj. 22. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
bármilyet, lényeg, hogy a napi 5 km futás után kenjed be vele magad
2011. máj. 22. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

sok folyadék , zöld tea

Krém nem igazán használ rá.. van akinek a feszesítőkrémek.. de nekem pl egyse jött be.. csak lehúzzák az embert.. erősíts,és folyadék, és azthiszem a szauna is jó.

2011. máj. 22. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Dr Kelen fitneszes krém állítólag jó, többektől is hallottam,hogy használ..bár én még nem próbáltam.

Ezeken kívűl nagyon sok szénsavmentes forrásvíz, zöld tea, zöldség gyümölcs.

Szauna, infraszauna is jó rá.

C- E- vitaminokban gazdag ételek. Pl én amióta ezeket eszem azóta sokkal jobb saláta, káposzta, paradicsom,eper, banán, sárga paprika..(persze még net-en utánanézhetsz mi jó még).

Meleg-hideg váltakozózuhany, masszírozd a zuhany alatt a narancsbőrös felületet..

Dohány, alkohol, mekis kaják, chipsek, csokis, zsíros ételek, este 7 után evés elkerülése...

És persze a sport is nagyon fontos.

2011. máj. 22. 15:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És aki sportolt narancsbőr miatt az mit? Fogyni nem akarok, nagyon vékony vagyok, nemrég jöttem rá, hogy ez nem zárja ki a narancsbőr kialakulását.:)Lehet szerepet játszott benne az is, hogy mindenfélét összeeszem, csak hogy hízzak egy kicsit már.:( Nagyon sokat iszom, szénsavmentes vizet.

2011. máj. 22. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
tök mindegy mit sportolsz, csak rendszeres legyen és hízz valamennyi izmot magadra, mert most azért van narancsbőröd, mivel izom nem nagyon van rajtad a testzsírszázalékod meg relatíve magas
2011. máj. 22. 16:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Aha, szóval ha nincs izom az emberen akkor jön a narancsbőr.:D Értem. És ha a combomon meg a fenekemen van, akkor arra kéne gyúrnom. Kérdés, hogy oda, hogyan lehet?
2011. máj. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!