Milyen krémeket ajánlotok narancsbőrre?
sok folyadék , zöld tea
Krém nem igazán használ rá.. van akinek a feszesítőkrémek.. de nekem pl egyse jött be.. csak lehúzzák az embert.. erősíts,és folyadék, és azthiszem a szauna is jó.
Dr Kelen fitneszes krém állítólag jó, többektől is hallottam,hogy használ..bár én még nem próbáltam.
Ezeken kívűl nagyon sok szénsavmentes forrásvíz, zöld tea, zöldség gyümölcs.
Szauna, infraszauna is jó rá.
C- E- vitaminokban gazdag ételek. Pl én amióta ezeket eszem azóta sokkal jobb saláta, káposzta, paradicsom,eper, banán, sárga paprika..(persze még net-en utánanézhetsz mi jó még).
Meleg-hideg váltakozózuhany, masszírozd a zuhany alatt a narancsbőrös felületet..
Dohány, alkohol, mekis kaják, chipsek, csokis, zsíros ételek, este 7 után evés elkerülése...
És persze a sport is nagyon fontos.
Köszi a válaszokat!
És aki sportolt narancsbőr miatt az mit? Fogyni nem akarok, nagyon vékony vagyok, nemrég jöttem rá, hogy ez nem zárja ki a narancsbőr kialakulását.:)Lehet szerepet játszott benne az is, hogy mindenfélét összeeszem, csak hogy hízzak egy kicsit már.:( Nagyon sokat iszom, szénsavmentes vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!