Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Női bajuszt hogyan távolítotok...

Női bajuszt hogyan távolítotok el?

Figyelt kérdés
Nő vagyok és bajszom van, eléggé zavar, de borotválni nem akarom. Van bevált praktikátok az eltávolítására?

2024. febr. 2. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
csipesszel esetleg gyantával
2024. febr. 2. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Gyanta? Esetleg szőrtelenítő krém, bár azt arcra nem igazán javasolják.

Vagy kozmetikusnál rá lehet kérdezni esetleg a végleges szőrtelenítésre, biztosan tud javasolni valamit.

2024. febr. 2. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Én akkor is borotválom. A legegyszerűbb.

Nekem túl sok van ahhoz, hogy csipeszezzem, (és valamiért folyamat tüsszögök, ha az orrom alatti résszel matatok); az epilátor és a gyanta nyúzza a bőröm, de mindig marad utána egy csomó; szőrtelenítő krémet nem kennék az arcomra; próbáltam IPL-t, ami a lábamon 2. használatra szinte mindent leszedett, de az arcomon hatástalan, és a retinalt is fel kellett addig függeszteni. Marad a borotva.

whoolegoods-ról szerzem be, nagyon éles, nem ilyen recés, mint a drogériások.

2024. febr. 3. 01:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ipl szőrtelenítő a legjobb szerintem, elötte gyantáztam az is jò, csak nem olyan tartòs.
2024. febr. 3. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Először (és még néhányszor majd) le kell borotválni és AZONNAL borotválás után IPL. Jobb ha valaki más csinálja, szem becsuk aki csinálja meg felvesz az IPL-hez jobb gépi esetén mellékelt védő szemüveget.

Ezt kb hetente 2x kell megcsinálni először.

5-6 hét után elég heti egyszer.

Majd még 5-6 hét és csak kéthetente.

Előbb-utóbb alig nő vissza valami az is fehér és gyenge lesz.

2024. máj. 9. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!