Fejborotválás barber shopban, megéri? Hogy tapasztaltátok?
Szia, tegnap láttam csak a kérdést, így most válaszolok.
Első kérdés az, hogy elektromos vagy nyeles borotvával szeretnéd-e az akciót.
Jómagam régóta borotválom a fejemet, sok-sok borbélyhoz jártam, akik időközben üzletet vagy munkát váltottak, viszont valahol el kell kezdeni, ha már nem magadnak csinálod a dolgot.
A barbershopokban hol pozitív, hol negatív volt az élmény, nyilván nem mentem vissza, ha nem sikerült jól. Általában mindenhol korrekt szolgáltatást kaptam, pl. az Agora barbershoppal és a Duna Plázában levővel kimondottan meg voltam elégedve, de szinte az összes régi dolgozó elment, most meg kevés időm van a munkám miatt ennyit utazni és próbálkozni.
Különben "a google a barátod" - keress rá!
Van erre külön foglalási rendszer is, pl: reservio.
Nem tudom, milyen "extra szolgáltatásra" gondolsz még. A végeredmény lehet, hogy jobb lesz, mintha otthon csináltad volna, mint fentebb írtam, hogy kitől/mitől függ - én még javítgatni szoktam rajta, de legalább nem nekem kell az egészet megcsinálni.
Remélem, valamennyit segítettem a válaszommal, ha van a kérdés feltétele óta tapasztalatod, hálás lennék, ha megírnád, akár magánban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!