A Balea az a dm saját márkája? És az Alverde? Az is? Milyen ezek minősége, mit tapasztaltatok?
Igen. A Balea a saját márkás terméke.
Vannak vegán termékeik, de nem mindegyik termékük az.
Én személy szerint szeretem. Lehet igénytelennek nevezni, de én nem látom értelmét, hogy 400-500 forintnál többet adjak ki sapmonra és tusfürdőre, ezt pedig tudja biztosítani a Balea márka.
Egyébként vannak jó összetevőjű termékeik, ezekre rá van írva, hogy "med".
Igen,mindkettő saját márkás.
Az Alverde az natúrkozmetikum, szintetikus tartósítószer, szintetikus színezék, illatanyag mentes. (Főként növényi eredetű összetevőkből állnak)
A baleaból biztos, hogy van sok vegán termék, de abban nem vagyok biztos, hogy mindegyik az. Amik most hirtelen vannak itthon nekem, azok azok.
Az alverde termékek többsége (szerintem jó 90% is lehet) is vegán.
Én szeretem őket, ár-érték arányban is megérik.
Ha valamiben nem vagyok biztos, hogy megvegyem-e, akkor viszont krémmánián szoktam utána olvasni, de 1-2 ritka kivétellel eddig nem csalódtam semmiben sem, pedig több, mint 6 éve használom ezeket a termékeket.
Mondjuk az alverde egy nagy kamu naturkpzmetikum, be ne doljetek annyira neki, mert egy-ket termeknek (vagy inkabb az osszesnek 🤣) brutalszar osszetevoi vannak.
De nyilvan olcso husnak hig a leve, a valoban natur termekek sokkal
-sokkal dragabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!