Elyn’s lab eddig kijött termékeiből valaki ajánlana egy heti bőrápolási rutint?
Van valamilyen bőrproblémád? Milyen típusú a bőröd?
Ha nincs bőrproblémád, akkor nincs szükség mindenféle kencére.
Reggel pl. arcmosásra használhatod a Must-Have nevű arclemosót. Ezután használj fényvédőt. Ha jól tudom az Elyn's Labnak csak SPF30-as fényvédője van sajnos, de télre szerintem az is rendben lehet, viszont nyárra én nem azt használnám. Én inkább a Her Majesty fényvédőjüket mondanám. Én általában nem szoktam külön hidratálót használni a fényvédőhöz, mert úgy érzem az eléggé hidratál.
Estére pedig kezdhetnéd az Elyn's Lab Game Changer olajos lemosójával, majd utána a Must-Have lemosóval. Ezután pedig az All-In Extra hidratáló jó választás lehet.
Ennyi. Ez az alap. Ha esetleg elmondod, hogy konkrétan mi a baj a bőröddel (ha van), akkor lehet további dolgokat mondani. Pl. pigmentfoltokra a C-vitamint szeretik ajánlani. Szóval az, hogy milyen szérum kell, attól is függ, hogy milyen a bőröd, mi a fő problémád. Ha szerinted rendben van a bőröd, akkor csak azért nem kell 10 különböző szérumot használni, mert hogy az a "menő". Amúgy ha eddig semmilyen terméket nem használtál, akkor szerintem amit leírtam, az úgy alapnak akkor is jó, mert ha akarsz szérumokat is használni, nem jó egyszerre rengeteg új terméket bevezetni, illetve jobb ha az ember előtte kialakít egy alaprutint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!