Kijött egy nagy pattanás a fejemből amit akárhogy nyomok csak víz illetve vér jön belőle mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 19:38
1/10 anonim válasza:
Én addig szoktam nyomogatni, míg már semmi nem jön belőle. Piros egy darabig, de el fog múlni rövidesen.
2/10 A kérdező kommentje:
De nem fog hegesedni?
2021. márc. 8. 20:09
3/10 anonim válasza:
Hát ez nem lövési sérülés, el fog múlni a nyoma.
6/10 A kérdező kommentje:
Miért hagyjam
2021. márc. 13. 11:00
7/10 atesz763 válasza:
Hagyd inkább pár napig, ha sehogy nem jó nézesd meg egy kozmetikussal
8/10 anonim válasza:
Jaj nehogy elkezd noymogatni. Azért nem jön semmi, mert ez nem az a fajta pattanás. Ezt nem lehet kinyomni. Hagyni kell békén.
9/10 anonim válasza:
Én arcszesszel bekenem egynap kétszer és nemnyomkodom leszáritja és eltünik.Ha,nyomkodod elöfordulhat,hogy mégtöbb lessz elfertözödik.A zöld dobozos olcso de hatásos arcszesz a jo nincs illatositva mint némelyik csak minimális de hat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!