A pattanásos korszaknak mikor kellene vége legyen?
13 éves korom óta állandóan pattanások vannak a homlokomon meg néha az orromon
Nem aknés a bőröm, a pattanások is 3-4 nap alatt teljesen eltűnnek, de mindig jönnek újak, így mindig van a fejemen néhány
Azt hittem majd úgy 20 éves koromra jobb lesz a helyzet, de 25 vagyok és ugyanaz a helyzet mint 10 éve, nagyon ritka, hogy pár napig nincs rajtam egy sem.
Ez normális?
Mindent kipróbáltam már, a létező összes kozmetikumot a drogériákból, a hámlasztást, a pattanásra való tapaszt éjjelre, fekete szappant, sima szappant, arctisztító folyékony szappant, aztán napokig csak sima vízzel mostam arcot, akkor még zsíros is lett a bőröm, régen évekig jártam rendszeresen kozmetikushoz, próbáltam nem lesminkelni, próbáltam sminkelni, többféle alapozót, korrektort kipróbáltam, a pirosságot elfedi, de a pukli ugyanúgy látszik
Kezd az önbecsülésem süllyedni most, hogy munkahelyem van és felnőttként kellene helytállnom, de belenézek a tükörbe és egy pattanásos tinit látok, aki szánalmasan próbálja elfedni sminkekkel a ragyáit
Voltam bőrgyógyásznál, utána 2 hónapig diétáztam, hátha ételallergia, de semmit sem javult a helyzet, csináltam tisztítókúrát, lecseréltem a samponomat többször is
Mit tehetnék még hogy eltűnjenek ezek a nyamvadt pöttyök a fejemről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!