Dús hajjal milyen hajviseletet ajánlotok?
Hosszú dús a hajam, ha ki van engedve mindehogy áll, csak normálisan nem.
Hullámos a hajam egyébként.
Kb mindig copfban, kontyban hordom, vagy fonva, de ezeket unom.
Szeretnék kicsit javítani a kinézetemen, beújítani ezzel-azzal és az egyik a hajam lenne.
Levágatni nem igazán szeretném.
Vasalni néha szoktam, de hamar kirugja magát.
Köszönöm ha segítesz
Hiába nem szeretnéd levágatni. A komty, copf, fonat, félis feltuzott hajakon kivul az a megoldás ha változatosságra vágysz.
A félfonatok jól tudnak kinézni hullámos suru vastag hajbol, pl egy vizeses fonas. Akkor nem log a szemedbe de az alja ki is van engedve.
Masnak sincs tobb lehetosege mint a komty copf fonat kiengedes.
nekem nagyon durván sok hajam van és többféle hajviseletet kipróbáltam már.
amikor hosszú volt akkor vagy tépetten, vagy fokozatosan levágva hordtam, + nagyon kiritkítva és mindig ki volt engedve mert kényelmetlen ha összekötöm a hatalmas mennyiség miatt. ezenkívül volt egy időszak amikor a tarkómon fel volt nyírva, az kellemes viselet volt hosszú hajjal nagyon, de 2 hetente igazítanom kellett az undercutot szóval macerás.
egy időben volt vállig érő is hasonló variációkkal, illetve bluntszerű is volt, már amennyire a hajtípusom engedte.
most van egy a-line bob hajam, az undercutom már majdnem teljesen lenőtt, és vannak benne aszimmetrikus megoldások, és gondolkodom azon hogy csinálok egy teljesne aszimmetrikus bobot.
+ megfelelő balzsamot, pakolást ajánlom neked, nekem sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!