Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet abból gáz, ha epilálom...

Lehet abból gáz, ha epilálom a puncimat?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi gáz lenne belőle? Ha kibírod a fájdalmat nem mindegy? Én inkább borotválom!
2009. jan. 2. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Sztem nem. Bár inkább krémet javasolnék.
2009. jan. 2. 19:10
 3/14 A kérdező kommentje:
h műküdik a krém???
2009. jan. 2. 19:14
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Epilálod??? Úristen...Én borotválom!

Krémezni? A krémmel bekened, vársz egy kis időt, aztán azzal a "kaparóval" :) ami a dobozban van, leszeded!

2009. jan. 2. 19:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha bírod a fájdalmat semmi bajod nem lesz tőle. Én csak a fazonvonalat bírom, beljebb és lejjebb nem. Próbáltam már sokszor, de sose bírtam. Inkább borotvát használok.
2009. jan. 2. 19:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nem, miért lenne..
2009. jan. 2. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Viszont a krém azért rossz, mert nem éri meg azt a pénzt, amennyiért adják, mert elég hamar elfogy... bár én csak a lábamra próbáltam, de ott lent én is borotválom. Nem bírnám az epilálást. De nem gáz, ha te bírod. Volt szobatársam epilálta.
2009. jan. 2. 20:15
 8/14 anonim válasza:
100%

Veszélyes mivel nyirokcsomók vannak a bikinivonalban! Nem szabad epilálni olyan helyeket, ahol nyirokcsomók vannak, mert az elektromos impulzusok elősegítik a nyirokcsomó daganatot! Több kozmetikus barátnőm is ezt mondta!

Inkább gyantázd le, az is tart addig és nem veszélyes!

2009. jan. 2. 23:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyantáztasd szerintem. Tudom,macerás megvárni azt,amíg olyan hosszú lesz,hogy lehessen, de aztán hogyha kozmetikus csinálja,beszélgettek közben nem is lehet érezni szinte.
2009. jan. 3. 11:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gyantáztasd vagy borotfáld!

A krémet elvileg nem lehet ott használni mert rá megy a nyálkahártyára és kikésziti szal azt én nem ajánlom de ettől függetlenül énis ki probáltam már ezt a módszer.(rákened a krémet hagyod max 10 prcig és azzal a kiskaparóval leszeded)

2009. jan. 3. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!