Miért barnább picivel a hónaljamon a bőr? Nagyon zavar, mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 17:07
11/13 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszoló vagyok:Nekem ez már régóta így van...
Hogyan lehetne eltüntetni?Kérlek írjatok!
12/13 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy azért is lenne jó megkérdezni valakit, akár kozmetikust is, esetleg bőrgyógyászt, mert ők tudhatják az okát, és ismerhetnek olyan szereket, módszereket, amivel ez halványítható vagy eltüntethető, ha valakit csak zavar, de nem betegség.
Én sajnos nem tudom, nekem ilyen nincs, de ha lenne, utánajárnék, ha régóta, akkor azért, hogy ne zavarjon, ha pedig nemrégi, akkor azért, hogy mi a fene lehet ez. Még akár valamire allergia is kijöhet így a bőrön, bár az inkább kiütés formájában, de aki eleve foglalkozik bőrrel, az többet tud segíteni, és szakszerűen. Kinevetni biztos nem fog.
13/13 anonim válasza:
Borotválod?Mert ha igen,akkor azért mert sokszor áthúzod a borotvát a bőrödön!Nekem a csúnyácskám ilyen egy picit...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!