Miért barnább picivel a hónaljamon a bőr? Nagyon zavar, mit lehetne csinálni?
nekem is pont h. fehérebb... (mert ott nem barnulok)
nézesd meg
Nekem is volt barnább. :-( Gyantázás után rögtön mentem strandra. A napon jól leéget :-) Vicces, de tényleg így volt. Kb 2-3 évig barnább volt. Eléggé cikic volt, mert úgy nézett ki mintha koszos lenne. Nem is hordtam sokáig ujjatlan felsőket.
Ha ennek lehetősége nem áll fenn akkor nézesd meg egy bőrgyógyásszal.
Nekem is barnább, pedig lány vagyok. Engem nem zavar, sok embernek van így. Persze nem sokkal barnább, csak úgy másabb.
Szerintem neked sem olyan rettenetesen sötét, nem kell megijedni.
Használj testradírt, testápolót. Nekem ha borotválom akkor még barnább, vagy nem tudom...
Elfelejtettem mit akartam még, ha eszembe jut leírom.
Szerintem ne fáraszd ilyennel az orvosokat, magyarul ne hallgass azokra, akik egyből azt javasolták :P
Nincs itt semmi baj. Annyi az egész, hogy kicsit jobban izzadsz, és így sötétebb lesz ott a bőr.. Nekem is sötétebb, és még sok mindenkinek.. Szal ne aggódj ^^
Szia!
Velem is ez van,de eddig azt hittem,hogy csak én vagyok ilyen!
Engem nagyon zavar és egyszerűen nem tudom,hogy mitől van és,hogy hogyan tudnám eltüntetni!
Rendesen fürdök,szóval nem tudom elképzelni,hogy mi lehet az oka,de mégis olyan,mintha koszos lenne!
Aki tud valami módszert,hogy ezt hogyan lehet eltüntetni az legyen szíves írjon!
Előre is köszi( szerintm a kérdező nevében is)!
Kérdés, hogy mióta van ez?
ha régóta, akkor nincs baj
ha mostanában kezdődött, akkor viszont lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!