Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért barnább picivel a...

Miért barnább picivel a hónaljamon a bőr? Nagyon zavar, mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Nekem nem barnább, voltál már bőrgyógyásznál ezzel?
2009. jan. 2. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

nekem is pont h. fehérebb... (mert ott nem barnulok)

nézesd meg

2009. jan. 2. 17:22
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is volt barnább. :-( Gyantázás után rögtön mentem strandra. A napon jól leéget :-) Vicces, de tényleg így volt. Kb 2-3 évig barnább volt. Eléggé cikic volt, mert úgy nézett ki mintha koszos lenne. Nem is hordtam sokáig ujjatlan felsőket.

Ha ennek lehetősége nem áll fenn akkor nézesd meg egy bőrgyógyásszal.

2009. jan. 2. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Az én párom hóna is barnább, én sem tudom mitől lehet ez neki, pedig mossa rendesen. Szerintem ugyanúgy, mint ahogy néhány ember nemi szerve is sötétebb, ugyanúgy a hónalj is lehet sötétebb, ez nem betegség, egyéntől függő (szerintem).
2009. jan. 2. 17:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Én azért megnézetném, nem tudom, mióta van ez neked. Ismerek olyan embert, akinek a bőre valahol elkezdett sötétedni, és kiderült, hogy ha nem fordult volna időben orvoshoz, bőrrák is lehetett volna belőle. Ne legyen baj, attól, hogy megnézeted, nem lesz problémád, és csak te jársz jól, ha megnyugtatnak, hogy nincs baj, vagy ha mégis lehetne, időben mentél.
2009. jan. 2. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is barnább, pedig lány vagyok. Engem nem zavar, sok embernek van így. Persze nem sokkal barnább, csak úgy másabb.

Szerintem neked sem olyan rettenetesen sötét, nem kell megijedni.

Használj testradírt, testápolót. Nekem ha borotválom akkor még barnább, vagy nem tudom...

Elfelejtettem mit akartam még, ha eszembe jut leírom.

2009. jan. 2. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Ja igen! Azzal értek egyet, aki azt írta h olyan mint a nemi szerv, mindenkinél más. Ott is vannak különböző mirigyek, stb. Szerintem nincs baj.
2009. jan. 2. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ne fáraszd ilyennel az orvosokat, magyarul ne hallgass azokra, akik egyből azt javasolták :P

Nincs itt semmi baj. Annyi az egész, hogy kicsit jobban izzadsz, és így sötétebb lesz ott a bőr.. Nekem is sötétebb, és még sok mindenkinek.. Szal ne aggódj ^^

2009. jan. 3. 01:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is ez van,de eddig azt hittem,hogy csak én vagyok ilyen!

Engem nagyon zavar és egyszerűen nem tudom,hogy mitől van és,hogy hogyan tudnám eltüntetni!

Rendesen fürdök,szóval nem tudom elképzelni,hogy mi lehet az oka,de mégis olyan,mintha koszos lenne!

Aki tud valami módszert,hogy ezt hogyan lehet eltüntetni az legyen szíves írjon!

Előre is köszi( szerintm a kérdező nevében is)!

2009. jan. 3. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mióta van ez?

ha régóta, akkor nincs baj

ha mostanában kezdődött, akkor viszont lehet

2009. jan. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!