A "pisilőm" alsó részén és a hónaljamon hogy húzzam a borotvát? :D A szőr irányának megfelelően?
Figyelt kérdés
Nem kell a duma hogy nyírjam inkább ollóval rövidre nekem így tetszik :D
15/f
2010. nov. 3. 14:54
1/13 anonim válasza:
látszik h te sem borotválkoztál még normálisan, mert akkor tudnád, hogy a szőr irányával ellentétesen kell húzni..
2/13 anonim válasza:
Ja és ne föl-le, mert akkor elvágod magad!
3/13 A kérdező kommentje:
hát az arcomon fentről le, a nyakamnál kell lentről fel. nem borotváltam eddig hanem máshogy szedtem (nem, nem szemöldökcsipesszel)
2010. nov. 3. 14:58
4/13 anonim válasza:
Amíg nem mered leírni azt a szót, hogy "pénisz", addig ne is borotváld. Szerintem. Kés, villa, olló és borotva nem gyerek kezébe való.
5/13 A kérdező kommentje:
és azért kérdeztem rá mert tudtommal itt bármit meglehet kérdezni amire kíváncsi vagyok/nem tudok és nem szeretném elvágni magam...
2010. nov. 3. 14:58
6/13 A kérdező kommentje:
2.: köszi
3.: miért ne merném? -.- attól hogy próbáltam kicsit viccesebbre fogalmazni... írhattam volna nyugodtan f*szt is csak engem normálisan neveltek. téma lezárva nem szeretnék veszekedni.
2010. nov. 3. 14:59
7/13 anonim válasza:
Egyébként pedig, ha nem akarsz bőrirritációt, akkor inkább a szőr növekedésének megfelelő irányban borotváld. Egyébként csúnyán begyulladhatnak a szőrtüszők.
8/13 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó :)
2010. nov. 3. 15:04
9/13 A kérdező kommentje:
és még annyi hogy ollóval szoktam újabban vágni csak már zavar hogy sokat kell ezért akarom inkább leborotválni, tusfürdő habja is jó vagy borotvahabot tegyek inkább?
2010. nov. 3. 15:05
10/13 anonim válasza:
Második vagyok megint. Úgy értettem, amit írtam, hogy egyszerre csak egy irányba húzd a borotvát! Ha pl. föntről lefelé húznád, akkor mielőtt megint föntről kezdenéd emeld meg a borotvát, ne visszahúzd!
Ha érthető volt, akkor mindegy, de a biztonságért leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!