A "pisilőm" alsó részén és a hónaljamon hogy húzzam a borotvát? :D A szőr irányának megfelelően?
Nem kell a duma hogy nyírjam inkább ollóval rövidre nekem így tetszik :D
15/f
Hát, ha neked a "pisilő" megfelelő kifejezés, és ezt érted normális nevelés alatt, akkor hajrá!
Tudod te, hogy mi mindenre jó még a farkad? Persze nem mondom, már-már kielégülés egy istenes vizelés is... de amíg csak erre használod, akkor tényleg kár kozmetikázni!
Azt a viccet ismered, hogy
- Apuci, mire való a kukacka a lábam között?
- Fiam, várjál még vagy tíz évet, aztán ha már olyan hosszú, hogy be tudod dugni a s*ggedbe, akkor térjünk erre vissza!
Tíz év múlva:
- Fater! Most már mondd meg végre, hogy mire való ez az izé a lábam közt!
- Na fiam, ha még most sem tudod, akkor dugd a s*ggedbe!
Ne haragudj, de ez jutott eszembe a kérdésed meg a kommentek láttán. És igen, meg lehet kérdezni mindent, csak aztán ne csodálkozz, ha hülyének néznek miatta!
utolsó: köszi
utolsó előtti: teljesen félreértettél. nem azt mondtam hogy a "pisilő" a normális nevelésem termése. azt akartam csak ezzel kifejezni hogy nem fogok itt úgy írni mint azok akik újabban itt osztják az észt és káromkodnak össze-vissza. én is szoktam káromkodni, sőt... de nem értem minek kéne itt f@szozni vagy ilyesmi. a péniszt meg hülyeségnek tartom mint szó, nem tetszik, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!