Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak ha a 13 éves...

Mit csináljak ha a 13 éves lányom leakarja vágatni a haját olyanra mint a fiúknak van általában?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert már kb 2 éve szeretné de én nem engedem,mert én azt szeretem ha hosszú a haja egy lánynak.

2023. szept. 22. 18:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Szia! Hagyd hogy csinálja, ha ezt szeretné, ne állj annak az útjába hogy önmagát adhassa, lehet neked nem tetszik de ne az önös érdekeidet vedd figyelembe hanem azt, hogy ő mit szeretne, ez az ő haja és már van annyi idős hogy ő dönthessen róla. Ha ilyen apróságokkal visszatartod mert úgy gondolod hogy a te véleményed fontosabb annál hogy neki örömet okozz azzal hogy rámondod az áment azzal azt fogod vele éreztetni, hogy te nem fogadod el őt úgy ahogy van, amilyen és aki szeretne lenni. Szerintem engedd neki hogy levagassa, ha nem lenne jó akkor meg amúgy is visszanő. Azon nem múlik semmi hogy kinek mekkora a haja, ha úgy szeretné legyen úgy!!
2023. szept. 28. 11:28
 12/13 anonim válasza:
Mindig jó látni ahogy ez a sok libsi lezülleszti a kölykét, mindig ad egy erős megerősítést, hogy az én munkámat ezek a gyerekek tutira nem fogják elvenni :D
2023. szept. 28. 11:57
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Miért, prosti vagy? :D
2023. szept. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!