13 éves vagyok és cigizni szeretnék de csak nikotinmentes e-cigivel. Mit csináljak hogyan mondjam el anyukámnak és hagyan szerezzek e-cigit?
Fordítva ülsz a lovon. Az e-cigi nem helyettesíti a cigizést. Arra való, hogy ha egy dohányos le akar szokni, ne kaparja a falat kínjában a nikotinmegvonástól. A cigivel való foglalatoskodás részben megmarad, s az illúzió. Van, akinek bejön, másoknak nem.
Hallottam olyan aggódót, aki szerint belépő is lehet a dohányosok világába. Szerintem nem. Attól, hogy gőzpárban ücsörögsz, nem leszel bagós. A nikotinostól talán, de úgy gondolom, aki e-cigivel kezdi, rendessel folytatja, az amúgy is dohányossá válna.
Ahhoz, hogy egy-két próbálkozásra beruház, drága egy szett. Ha van valakinek, kérd meg, hogy kicsit kipróbáld. De jobb, ha nem teszed.
Könnyebben rászoksz a dohányzásra, nem jó ötlet.
Ami most az e-cigi felé húz, amiatt fogsz rászokni a dohányzásra is.
Vegyél cigirágot!! Abban is van olyan amit ha fojsz "fustol"!!
Amugy meg en azt hallottam hogy az e-cigi nagyobb kart csinal mint a sima. (En nem tudom pontosan ... Javitsatok ki ha tevedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!